Η Σουηδία «πέταξε» εκτός Μουντιάλ 2018 την Ιταλία!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 23:57 Η Σουηδία «πέταξε» εκτός Μουντιάλ 2018 την Ιταλία!

Χωρίς Ιταλία το Μουντιάλ της Ρωσίας!!!

Ναι είναι αλήθεια. Η «σκουάντρα ατζούρα» τα.. έδωσε όλα για να ανατρέψει την ήττα της με 1-0 στην έδρα της Σουηδίας, αλλά δεν τα κατάφερε και το 0-0 του «Σαν Σίρο» έδωσε την τεράστια πρόκριση στους Σκανδιναβούς.

Έτσι, η Ιταλία των τεσσάρων παγκόσμιων τίτλων έμεινε εκτός τελικής φάσης Μουντιάλ ύστερα από 60 (1958), καθώς δεν κατόρθωσε να.. ανατρέψει το γκολ του Γιάκομ Γιόχανσον από το πρώτο ματς (1-0).

Απ’ την άλλη, οι Σουηδοί κατάφεραν να φέρουν τη χώρα τους ξανά στα τελικά Μουντιάλ μετά τις αποτυχημένες τους προσπάθειες στις διοργανώσεις του 2010 και του 2014.

Αυτό το ματς είναι πιθανότατα και το μεγάλο «αντίο» του Μπουφόν στην εθνική Ιταλίας, αφού εδώ και πολύ καιρό είχε ανακοινώσει πως θα αποχωρήσει στο Μουντιάλ της Ρωσίας από την «σκουάντρα ατζούρα».

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης του «Σαν Σίρο», η Ιταλία έβαλε τα δυνατά της για να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να «σκάσει» την άμυνα των Σουηδών.

Άξιο αναφοράς, πως ο παίκτης που έδωσε στους Σκανδιναβούς την πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας, ο Γιάκομπ Γιόχανσον, αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με σοβαρό πρόβλημα.

Οι συνθέσεις

Ιταλία (Τζαμπιέρο Βεντούρα): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Καντρέβα (76΄ Μπερναρντέσκι), Νταρμιάν (63΄ Ελ Σαράουι), Φλορέντσι, Ζορζίνιο, Παρόλο, Γκαμπιαντίνι (63΄ Μπελότι), Ιμόμπιλε.

Σουηδία (Γιάννε Άντερσον): Όλσεν, Λούστιγκ, Αουγκούστινσον, Λίντελοφ, Γκράνκβιστ, Κλάεσον (72΄ Ρόντεν), Γιόχανσον (19΄ Σβένσον), Λάρσον, Φόρσμπεργκ, Τοϊβόνεν (54΄ Τέλιν), Μπεργκ.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση