Έτοιμος ο ΠΑΣ Λαμία για τον αγώνα με την Κέρκυρα - Τα γενέθλια του Μπάμπη Τεννέ (Βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 08:46 Έτοιμος ο ΠΑΣ Λαμία για τον αγώνα με την Κέρκυρα - Τα γενέθλια του Μπάμπη Τεννέ (Βίντεο)

Μία νίκη δώρο ζήτησε από τους παίκτες του - Οδηγίες για τους φιλάθλους

Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη, θα μπορούσε να ξεκινά το βιογραφικό του ο τεχνικός της Λαμίας Μπάμπης Τεννές ο οποίος γιόρτασε στο γήπεδο με τους παίκτες του ΠΑΣ Λαμία τα 64α γενέθλιά του.

Δείτε βίντεο:

Ο έμπειρος τεχνικός είδε με ανακούφιση τα προβλήματα να περιορίζονται μόνο στο όνομα Πάτρικ Βουό, ανακοινώνοντας μετά την προπόνηση τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή ενόψει Κέρκυρας. Ευχή του, απάντηση στις ευχές που δέχθηκε για τα γενέθλιά του, μια νίκη επί των Φαιάκων που θα τους εδραιώσει στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι ποδοσφαιριστές που θα είναι στη σημερινή αποστολή (ΔΑΚΛ 18/11, 15:00’): Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασόπουλος, Ομο, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Φράγκος, Ακόστα, Πίτι, Βάντερσον, Τσούκαλος και Ντακόλ.

Δείτε και την αποστολή που ταξίδευσε το πρωί από Κέρκυρα μέσω Αθήνας για τη Λαμία:

Οδηγίες για τους φιλάθλους

Όπως και σε κάθε παιχνίδι της Super League σε συνεννόηση των ομάδων με την οικεία Διεύθυνση Αστυνομίας, βγαίνουν και οι οδηγίες για την ομαλή διεξαγωγή τους.

Για το ματς με την Κέρκυρα ο ΠΑΣ Λαμία δε θα διαθέσει εισιτήρια σε οργανωμένους φιλάθλους και κάθε φίλαθλος θα προσέλθει σύμφωνα με το εισιτήριο που θα προμηθευτεί. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται από τη Θύρα 3 (Θ3), οι φίλαθλοι που διαθέτουν εισιτήριο, για όλες τις κερκίδες από την Θύρα 2 (Θ2), ενώ από την θύρα (Θ1) θα εισέλθουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας VVIP & GOLD, δηµοσιογράφοι - εκπρόσωποι Τύπου και κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, τα διαπιστευµένα µέλη των στατιστικών εταιρειών για τη συγκεκριµένη αθλητική αναµέτρηση, καθώς επίσης και κάθε άλλο δικαιούµενο πρόσωπο, το οποίο θα πρέπει να φέρει ειδική διαπίστευση εισόδου και να περιλαµβάνεται στην ονοµαστική λίστα.

Φίλαθλοι του ΑΟΚ δε θα υπάρχουν στο γήπεδο, ενώ την ημέρα του αγώνα προβλέπεται να λειτουργήσουν αν χρειαστεί τρία εκδοτήρια έξωθεν της θύρας 2. Οι πόρτες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (13:00’)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση