Μαρτίνο - Δίστομο 1-1: Παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 17:39 Μαρτίνο  - Δίστομο 1-1: Παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Οπούντιου Μαρτίνου με τον Αβρυσσέα Διστόμου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η αποδεκατισμένη από τραυματισμούς και τιμωρίες ομάδα του Μαρτίνου, κατάφερε στο τελευταίο 10λεπτο να γυρίσει μερικώς το παιχνίδι το οποίο ήλεγχε στο πρώτο μέρος ο Αμβρυσσέας, με κόντρα την τύχη και την διαιτησία του Ευβοιώτη Καλαμάτα. Ο τελευταίος επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι και παρασύρθηκε σε αρκετές περιπτώσεις από τις λανθασμένες υποδείξεις του β’ βοηθού, Χατζηκαμαγιάννη.

Το πρώτο μέρος κύλησε γενικά χωρίς μεγάλες φάσεις μέχρι το 39’ όταν μέσα σε δύο λεπτά ο Μπράχο απείλησε από στημένες φάσεις την εστία του Ντέντσεφ, που και στις δύο περιπτώσεις απέκρουσε δύσκολα αλλά σωστά.

Η απάντηση από τον Αμβρυσσέα που διαχειριζόταν τον χρόνο για να πάει στα αποδυτήρια με θετικό αποτέλεσμα, ήρθε στο 42΄σε μια φάση που το Μαρτίνο δικαίως φωνάζει ότι ξεκίνησε από χέρι στη μεσαία γραμμή. Ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» και ο Σούκιας με έξοχη κάθετη μεταβίβαση έβγαλε σε θέση βολής τον γνωστό μας Ζήση Κωνσταντίνου κι αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.

Δεύτερη φάση που ξεσήκωσε την εξέδρα ήταν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν από κόρνερ του Νούλα και κεφαλιά του Μπράχο η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικό με τον κ. Καλαμάτα να λέει και πάλι «παίζεται».

Με το 0-1 στην πλάτη του το Μαρτίνο προσπάθησε με αρκετό άγχος να επιστρέψει στο ματς και μάλιστα στο 62’ ρίσκαρε με τη συμμετοχή του ανέτοιμου Κολλά που έκανε σαφώς πιο επικίνδυνη την «πράσινη» επίθεση.

Ο σέντερ του Μαρτίνου είχε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες στο 75΄και στο 78’ με την τελευταία τετ-α-τετ με τον Ντέντσεφ. Νωρίτερα στο 66’ οι φιλοξενούμενοι  άγγιξαν το 0-2 από κόρνερ του Μανιδάκη, κεφαλιά του Μεταλινού και τον Βαγγέλι να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Μπασινά.

Τελικά το 1-1 ήρθε στο 82’ από φάουλ του Νούλα (βρήκε και σε αμυντικό η μπάλα ξεγελώντας τον Ντέντσεφ) σε μια φάση που ο β’ βοηθός είχε υποδείξει πλάγιο άουτ.

Με την σέντρα οι φιλοξενούμενοι έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία για να πάρουν το τρίποντο σε τετ-α-τετ του Μανιδάκη που εξουδετέρωσε ο Μπασινάς.

Το 1-1 που έμεινε ως σκορ μέχρι το 95’ που είχαμε και τη λήξη του παιχνιδιού από τον κ. Καλαμάτα (Δελχάς – Χατζηκαμαγιάννης).

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μπασινάς, Αγγελόπουλος, Αδαμίδης, Κοκαβέσης, Σίδερης, Μπράχο (66’ Παπανικολάου), Τομόρι (77’ Ευθυμίου), Νούλας, Ξεζόνωτός, Ντούνης (62’ Κολλάς), Πρέντι

Στον πάγκο έμειναν οι: Πύλλιας, Μήτσιος, Χρυσαφόπουλος, Κωτσαλάς.

Αμβρυσσέας Διστόμου (Ηλίας Λιόντος): Ντέντσεφ, Μαργαρίτης, Καλαγκάνης, Μεταλλινός, Σχίζας, Βαγγέλι, Ντο Σάντος, Σούκιας (67’ Μπότσης), Κωνσταντίνου (49’ Κωστούλας), Χήζι, Μονιδάκης

Στον πάγκο ήταν επίσης: Μεταξούλης, Παπαβασιλείου, Κυπραίος, Τέγες, Στούμπος.

Τα αποτελέσματα:

Οπούντιος Μαρτίνου - Αμβρυσσέας Διστόμου 1-1 (82’ Νούλας - 42’ Κωνσταντίνου)

Ρήγας Φεραίος - Αστέρας Ιτέας 0-0

Ολυμπιακός Βόλου - ΝΠΣ Βόλος 0-2 (2’ Ηλιόπουλος, 71’ πεν. Πίτου Γκαρσία)

ΑΟ Σελλάνων - Διγενής Νεοχωρίου 3-0 (33’ Τζανής, 44’ Κοντός, 63’ Βουκομάνοβιτς)

Αχιλλέας Φαρσάλων - ΑΠΟΚ Βελούχι 3-0 (43’ Συρράκος, 62’ Βούλγαρης, 90’ Λόλας)

Θήβα - ΓΣ Αλμυρός 0-1 (72’ Κοντοβάς)

Ρεπό: Νίκη Βόλου

10η αγωνιστική 

Ρήγας Φεραίος - Οπούντιος Μαρτίνου

Αμβρυσσέας Διστόμου - Ολυμπιακός Βόλου

Αστέρας Ιτέας - ΑΟ Σελλάνων

Διγενής Νεοχωρίου - Αχιλλέας Φαρσάλων

Νίκη Βόλου - ΓΣ Αλμυρός

ΑΠΟΚ Βελούχι - Θήβα

Ρεπό: ΝΠΣ Βόλος

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση