Τι κοινό έχουν ο παιδίατρος του νοσοκομείου Λαμίας και τρεις 17χρονοι; (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 16:44 Τι κοινό έχουν ο παιδίατρος του νοσοκομείου Λαμίας και τρεις 17χρονοι; (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ο παιδίατρος του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Βασίλειος Βλαχόπουλος  και οι 17 χρόνοι Λαμιώτες, Ηλίας Δικέλης, Αλέξανδρος Μουμτζής και Ιωάννης Νταφλούκας είναι Πανελλήνιοι πρωταθλητές στο Brazilian Jiu-Jitsu!

Πιο συγκεκριμένα, στις 3/12/17 διεξήχθη στο Ολυμπιακό στάδιο πάλης το πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian Jiu-Jitsu NoGi 2017.

Εκεί ο 38χρονος γιατρός της παιδιατρικής κλινικής του ΓΝΛ, Βασίλειος Βλαχόπουλος, κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη Πανελλήνια διάκριση. Κέρδισε τρεις αγώνες, εκ των οποίων ο ένας με υποταγή, δίνοντας το παράδειγμα ότι το Bjj είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες!

Παράλληλα ο Ηλίας Δικέλης και ο Αλέξανδρος Μουμτζής έκλεψαν την παράσταση αφού, στα 17 έτη τους αγωνίστηκαν στην κατηγορία ανδρών κατακτώντας την πρώτη θέση αντίστοιχα στις κατηγορίες τους.

Ενώ ο Ιωάννης Νταφλούκας κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία εφήβων, επικρατώντας σε όλους τους αγώνες του.

Τέλος την 3η θέση κατέκτησαν οι Κων/ος Ντελής, Ιωάννης Μαραθιάς, Μιχαήλ Φράγκος, Παναγιώτα Τσίγκα, Κων/ος Σωτηρόπουλος και ο Γεώργιος Παπαγεωργίου έπειτα από δυνατές νίκες!

Οι Γεώργιος Αντζουλής, Γεώργιος Βιδάκης και Ευάγγελος Καραγεώργος παρόλο τους καλούς αγώνες δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο.

Οι αθλητές έδωσαν τις μάχες τους υπό την καθοδήγηση του Ευάγγελου Μουμτζή με τα χρώματα της Black Belt Academy/Draculino Team.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση