Λαμία: Πέντε αγωνιστικές για μια... αγκαλιά!!!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 17:45 Λαμία: Πέντε αγωνιστικές για μια... αγκαλιά!!!

Εξοντωτική για τον τερματοφύλακα της Λαμίας, Νίκο Παπαδόπουλο είναι η ποινή που του επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague για την «αγκαλιά» που έκανε στο διαιτητή Νεοφυτιάδη κατά την επίτευξη του τέρματος της ισοφάρισης στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο αθλητικός δικαστής θεώρησε ότι η κίνηση του αυτή ήταν απόπειρα βιαιοπραγίας κατά του διαιτητή, επιβάλλοντας στον τερματοφύλακα της Λαμίας την ποινή των πέντε αγωνιστικών, σύμφωνα με το άρθρο 10, παρ. 1ε, του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Για τη συγκεκριμένη ποινή η «κυανόλευκη» ΠΑΕ θα καταθέσει έφεση καθώς και από το βίντεο είναι προφανές ότι έγινε πάνω στην ασύλληπτη χαρά του για το γκολ που σημειώθηκε σε «νεκρό» χρόνο και όχι γιατί είχε άγριες διαθέσεις για τον διαιτητή.

Σημειώνουμε πάντως ότι εκτός από τον Παπαδόπουλο, τιμωρήθηκε κι ο Νόε Ακόστα με τρεις αγωνιστικές, για το διαπληκτισμό του στις καθυστερήσεις του ίδιου αγώνα με τον Μπεχαράνο. Αντίθετα, ο αμυντικός του Παναιτωλικού τιμωρήθηκε μόνο με μία αγωνιστική, αφού ο διαιτητής τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη και όχι με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Για την 14η αγωνιστική δε θα παίξει επίσης και ο Παντελιάδης, ενώ ο «αρχηγός» Σουλειμάν Όμο θα εκτίσει την ποινή των καρτών την 17η αγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό.

Επιπλέον με 20.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρείται η ΠΑΕ Λαμία για την είσοδο φιλάθλων της στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η Δικαστική Επιτροπή απάλλαξε των κατηγοριών του των προπονητή τερματοφυλάκων Γ. Μουντάκη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση