Άγγιξε το θετικό αποτέλεσμα στα Σέλλανα το Μαρτίνο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 22:32 Άγγιξε το θετικό αποτέλεσμα στα Σέλλανα το Μαρτίνο

Μία ακόμη ήττα υπέστη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Οπούντιος Μαρτίνου αυτή τη φορά στα Σέλλανα όπου ηττήθηκε  με 4-2 αν και στο 87’ το σκορ ήταν στο 2-2.

Για μία ακόμη φορά η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου έμεινε με τις εντυπώσεις, αλλά τοςυ βαθμού στους πήραν οι γηπεδούχοι που έδειξαν περισσότερο πείσμα και θέληση για το τρίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία και μάλιστα στο 1ο λεπτό με τον Τσόφλιο, ενώ η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους οι οποίοι στο 27' σε προσπάθεια του Υφαντή έκαναν το 1-0 που έμεινε έως την ανάπαυλα.

Στο β' μέρος με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα είχαμε το 2-0 με τέρμα που σημείωσε ο Μαρούδας. Εκεί ήρθαν οι διορθωτικές αλλαγές από τον «πράσινο» πάγκο που λίγο έλειψε να φέρουν τα πάνω – κάτω.

Στο 79' η μία αλλαγή ο Παπανικολάου έκανε το 2-1 και στο 84' μία άλλη αλλαγή ο Κολλάς έγραψε το 2-2.

Στο 87' ωστόσο ένα εντελώς επιπόλαιο μαρκάρισμα έδωσε το δικαίωμα στον Υφαντή να πετύχει δεύτερο προσωπικό τέρμα με εκτέλεση, και στις καθυστερήσεις είχαμε το τελικό 4-2 από τον Τζάνη.

Σέλλανα (Γ. Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Τζάνης, Γιαγιάκος, Αρχοντής, Χάδιαρης, Θεοδωρόπουλος, Κοντός, Υφαντής, Βουκομάνοβιτς, Μαρούδας.

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μήτσιος, Αγγελόπουλος (65’ Παπανικολάου), Αδαμίδης, Κοκαβέσης, Σίδερης, Μρπάχο (70’ Κολλάς), Ντούνης (70’ Νικολόπουλος), Νούλας, Ξεζόνωτος (46’ Τομόρι), Τσόφλιος, Πρέντι

* Με τη νίκη αυτή το Προάστιο ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας όπου συγκατοικεί με τη Νίκη Βόλου η οποία άφησε δύο βαθμούς στα Τρίκαλα αφού δέχθηκε την ισοφάριση στο 89' από το Διγενή. Ο Αλμυρός συνέχισε την εκπληκτική πορεία του κερδίζοντας από το πρώτο ημίχρονο στο Δίστομο ενώ και η Ιτέα συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις νικώντας τη Θήβα με 2-1. Τα Φάρσαλα ανέκοψαν την κατηφορική πορεία τους με βαθμό στο Βελεστίνο ενώ το Σάββατο θυμίζουμε ο Βόλος ΝΠΣ έκανε υγιεινό περίπατο απέναντι στο Βελούχι κερδίζοντας με 5-1.

Αποτελέσματα

ΑΟ Σελλάνων – Οπούντιος Μαρτίνου 4-2 (27′, 87′ πέν. Υφαντής, Μαρούδας, 90’+3 Τζάνης – 79’ Παπανικολάου, 84’ Κολλάς)

Ρήγας Φεραίος – Αχιλλέας Φαρσάλων 0-0

Αμβρυσσέας Διστόμου – ΓΣ Αλμυρού 0-2 (6′ Νάκας, 36′ Κοντοβάς)

Αστέρας Ιτέας – ΑΟ Θήβα 2-1 (40′ Ζανιάς, 45’+1 Γεωργουσόπουλος – 90′ Μαυρόπουλος)

ΝΠΣ Βόλος – Βελούχι 5-1 (25′ Μάντζης, 27′ Ζέρης, 32′ Πιαστόπουλος, 38′ Πέντα, 75′ Δημόπουλος – 70′ Μπακαλίδης)

Διγενής Νεοχωρίου – Νίκη Βόλου 1-1 (90’+1 Σκόνδρας – 32′ πέν. Μέτσε)

Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

13η αγωνιστική 

Αχιλλέας Φαρσάλων - ΑΟ Σελλάνων

ΓΣ Αλμυρός - Ολυμπιακός Βόλου

Θήβα - Ρήγας Φεραίος

ΑΠΟΚ Βελούχι - Αμβρυσσέας Διστόμου

Νίκη Βόλου - Αστέρας Ιτέας

ΝΠΣ Βόλος - Διγενής Νεοχωρίου

Ρεπό: Οπούντιος Μαρτίνου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση