Την Ελληνική σημαία σηκωσε ομάδα από Ταεκβοντό από τα Καμμένα Βούρλα στη Σόφια της Βουλγαρίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 10:50 Την Ελληνική σημαία σηκωσε ομάδα από Ταεκβοντό από τα Καμμένα Βούρλα στη Σόφια της Βουλγαρίας

Θρίαμβος για τα τέσσερα κορίτσια από την Κεντρική Ελλάδα και συγκεκριμένα του Α.Σ. Ταεκβοντό Καμμένων Βούρλων Μολών Λαβε που έλαβαν μέρος την Κυριακή 10/12/2017 στο 8th Hereya Open στη Σόφια Βουλγαρίας καθώς γύρισαν με τρία μετάλλια στις αποσκευές τους.

Ο λόγος για τις:
Αναστασία Καραδήμου Χρυσό μετάλλιο στα -63kg B Νεανίδων που αν και με τραυματισμό επικράτησε  3-0 στον τελικό έναντι της Σκοπιανής αθλήτριας.
Βασιλική Μακρυγιάννη Χρυσό Μετάλλιο στα -55kg B Νεανίδων κερδίζοντας τον τελικό 22-2 με διαφορά έναντι της Ελληνίδας
Πελαγία Μακρυγιάννη Χάλκινο Μετάλλιο στα -57kg B Γυναικών παίζοντας έναν υπέροχο ημιτελικό αλλά δυστυχώς χάνοντας με ένα πόντο διαφορά.
Χριστίνη Αλφιέρη στα -47kg B κορασίδων που αν και η πιο μικρή της παρέας πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή φτάνοντας την τέταρτη θέση και μένοντας σε απόσταση αναπνοής απ τα μετάλλια.

Δίπλα τους πάντα η προπονήτρια τους Αγορή-Ερήνη Σταύρου.

Θερμά συγχαρητήρια εκ μέρους του συλλόγου στις αθλήτριες και προπονήτρια που αν και για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα του εξωτερικού κατέκτησαν τρία Μετάλλια.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση