Δεν θα γίνει το φιλικό με τον Πανιώνιο - Από σήμερα η παραλαβή των διαρκείας - Πότε ξεκινάει η Football League

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 10:49 Δεν θα γίνει το φιλικό με τον Πανιώνιο - Από σήμερα η παραλαβή των διαρκείας - Πότε ξεκινάει η Football League


Αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, φιλικός αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Σε συνέχεια της απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού για αναβολή όλων των επίσημων αγώνων των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς, Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, η ΕΠΟ εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια της από 30/9/2014 απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ανδριανού, αναβάλλεται η διεξαγωγή όλων των φιλικών ποδοσφαιρικών αγώνων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο χρονικό διάστημα 1-6/10/2014».

Από σήμερα η παραλαβή των διαρκείας της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ


Η παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ξεκινάει από σήμερα 1/10/2014 από τα γραφεία του συλλόγου, Πλατεία Ελευθερίας 3, 2ος όροφος.

Οι ώρες προσέλευσης είναι καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 9:30 το πρωί με 14:00 το μεσημέρι. Οι κάτοχοι των διαρκείας για την παραλαβή τους πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.


 
 
 
 
 


Έναρξη του πρωταθλήματος στις 12/10

Έναρξη του πρωταθλήματος της Football League την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 αποφάσισε η Football League μετά τη σημερινή της συνεδρίαση το μεσημέρι. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά και μετά από 6 αγωνιστικές θα συνεδριάσουν εκ νέου για να διαπιστωθεί αν υλοποιήθηκαν οι υποσχέσεις. Η σχετική ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE  ΟΠΑΠ αποφάσισε  ομόφωνα την  έναρξη του Πρωταθλήματος  για την Κυριακή  12 Οκτωβρίου 2014.
 
Η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος  για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα είναι η ORDEM της NIKE
 
Έγινε συζήτηση για τις προτάσεις της  FOOTBALL LEAGUE ενώπιον της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υφυπουργείου Αθλητισμού."Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com