Τένις ΦΟΑ: Πρωτιές στο Ενωσιακό πρωτάθλημα για Δημήτρη Τερτίγκα και Ιωάννα Κουτσούμπα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 13:19 Τένις ΦΟΑ: Πρωτιές στο Ενωσιακό πρωτάθλημα για Δημήτρη Τερτίγκα και Ιωάννα Κουτσούμπα

Αλλαγή σκηνικού των επιτυχιών είχαμε στο 3ο Ενωσιακό πρωτάθλημα Ε3. Το εν λόγω πρωτάθλημα της Ε’ Ένωσης φιλοξενήθηκε στην Νίκαια της Λάρισας με διοργανωτή τον ΟΑ ΝΙΚΑΙΑΣ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία Αγόρια 14 ο αθλητής μας ΤΕΡΤΙΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ σήκωσε την κούπα κερδίζοντας στον τελικό τον ΡΟΥΣΜΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ (ΟΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ) με σκορ 6/2 6/1.

Στο βάθρο της 1ης θέσης ανέβηκε για πρώτη φορά η μικρή 12αρα μας ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ η οποία παίζοντας εκπληκτικό τένις κέρδισε στον τελικό την ΚΙΤΣΗ ΑΘΗΝΑ (ΣΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ) με σκορ 6/4 6/4.

Την 3η θέση στην κατηγορία Αγόρια 12 κατέλαβε και ο μικρός 12αρης ΚΟΥΤΣΟΧΙΩΝΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ χάνοντας στα ημιτελικά από τον ΔΕΔΟΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ (ΟΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ) με σκορ 6/1 6/2.
Οι ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΝΑ και ΒΛΑΧΟΥ ΛΥΔΙΑ παίζοντας στην πιο πάνω κατηγορία Κορίτσια 14 δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν μιας και η κλήρωση τις έφερε αντιμέτωπες με πολύ καλές 14αρες αθλήτριες.

Όλα τα αποτελέσματα και τα ταμπλό αναλυτικά μπορείτε να τα βρείτε στο επίσημο site της Ε Ένωσης http://www.eesake.gr

Φθιωτικός Όμιλος Αντισφαίρισης
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com