Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 19:10 Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ! (φώτο onsports.gr)
Σε ένα πολύ δυνατό ματς, το οποίο κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, η Λαμία κατάφερε τελικά να «λυγίσει» 2-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας και να παραμείνει στο κυνήγι του Ηρακλή.
 
Αν και πήρε νωρίς το προβάδισμα κι έδειχνε ικανή να το διαχειριστεί, η Λαμία είδε την Αναγέννηση Καρδίτσας να ισοφαρίζει και να της βάζει... δύσκολα.
 
Τελικά η ομάδα της Φθιώτιδας με πέναλτι στο τέλος νίκησε και έφτασε στους 38 βαθμούς όντας στη 2η θέση του Βορείου Ομίλου. Αντίθετα, η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς κι έμεινε 9η με 19 βαθμούς.
 
Το ματς ξεκίνησε με αρκετή ένταση, αφού οι περίπου 50 οπαδοί της Αναγέννησης που ταξίδεψαν ως τη Λαμία είχαν... διαμάχη με αυτούς των γηπεδούχων. Με τη σέντρα τα πράγματα ηρέμησαν στις κερκίδες, ενώ η Λαμία μπήκε... φουριόζα και μόλις στο 5' άνοιξε το σκορ με τον Γιενγκά! Οι γηπεδούχοι έχοντας το προβάδισμα έπαιζαν πιο ελεύθερα, όντας καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο.
 
Η Αναγέννηση περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, τόσο στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου όσο και στο ξεκίνημα του δεύτερου. Ωστόσο, στο 68' στην πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα της Καρδίτσας, ο Παναγιωτόπουλος με δυνατό σουτ σημείωσε το 1-1 κι έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 80' για να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της Λαμίας, και κόκκινη κάρτα για τον Φωτιά των φιλοξενούμενων, έτσι ώστε ο Γιενγκά να αναλάβει την εκτέλεση και να διαμορφώσει το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
 
Λαμία (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς. Τζ. Καμαρά (76' Πέρεθ), Γιενγκά, Ζουλιώτης, Μουμίν, Νεόφυτος, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Γκούρμα (71' Χαϊκάλης), Κόμνος, Α. Καμαρά (59' Νικλητσιώτης)
 
Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Κουλίδης, Γκουγκούδης (74' Σκόνδρας), Σαΐν, Τζέκος (61' Παναγιωτόπουλος), Μίχος, Πέεφ (54' Μπιτέλης)
 
Δείτε φωτογραφίες:
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση