Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Εικόνες ντροπής - Οπαδοί της Καρδίτσας επιτέθηκαν σε αστυνομικούς - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 11:30 Λαμία: Εικόνες ντροπής - Οπαδοί της Καρδίτσας επιτέθηκαν σε αστυνομικούς - ΦΩΤΟ

Την ίδια ώρα χθες, που ο αρμόδιος υφυπουργός Στ. Κοντονής αποφάσιζε να βάλει λουκέτο επ' αόριστον στα εθνικά πρωταθλήματα, οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας προκάλεσαν επεισόδια στο Δημοτικό Στάδιο της Λαμίας, ξεσπώντας κατά των αστυνομικών.

Πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - Αναγέννηση Καρδίτσας, ο οποίος έληξε 2-1, έπεσε ξύλο στις κερκίδες του ΔΑΚ, μεταξύ αστυνομικών και των 50 περίπου οπαδών της Καρδίτσας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους οπαδούς της Καρδίτσας πέταξε κάθισμα σε αστυνομικό.

Οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας άρχισαν να εκτοξεύουν μπουκάλια και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις και όταν αυτές αποφάσισαν να επέμβουν, τότε η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο με τους χούλιγκαν να περικυκλώνουν και να χτυπούν ακόμη και με καθίσματα δύο αστυνομικούς, οι οποίοι σώθηκαν από θαύμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οπαδοί της Λαμίας είχαν αναρτήσει προκλητικότατο πανό, σε ανταπόδοση της αντίστοιχης "φιλοξενίας" στη Καρδίτσα.

Δείτε το επίσης προκλητικό πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί της Καρδίτσας, όταν φιλοξένησαν τη Λαμία στο δικό τους γήπεδο.

Ωστόσο είναι απορίας άξιον, μετά από τις φωτογραφίες που θα δείτε στη συνέχεια, γιατί δεν έγιναν συλλήψεις....

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το iefimerida.gr