Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 3-2 (τελικό)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 21:37 Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 3-2 (τελικό)

Ο Λεβαδειακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-2 στη Λιβαδειά, για τη 17η αγωνιστική της Superleague.

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού όντας καλύτερος για 65 λεπτά στην αναμέτρηση ενώ οι φιλοξενούμενοι ξύπνησαν στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Εικόνα διάλυσης στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι πράσινοι.

Στο παιχνίδι της Λιβαδειάς που διεξήχθη σε δυο δόσεις, ο Λεβαδειακός ήταν ο μεγάλος νικητής επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-2. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι για 65' όπου πέτυχαν τρία γκολ και είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν και σε σκόρ ρεκόρ υπέρ τους.

Αντίθετα το τριφύλλι εμφανίστηκε στο γήπεδο στο τελευταίο 15' όταν μπόρεσε να φτιάξει σωρεία ευκαιριών, να πετύχει δυο γκολ αλλά να μη μπορέσει να φτάσει στην ισοφάριση.

Το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι πως στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έδειξε σημάδια διάλυσης καθώς ο Λεβαδειακός έδειχνε να μπορεί να σκοράρει όποτε ήθελε ενώ ακόμα χειρότερη ήταν η εικόνα του "παραδομένου" Ουζουνίδη στον πάγκο ο οποίος μετά το 55' και με το σκορ στο 3-0 κάθισε βυθισμένος στις σκέψεις του και χωρίς να δίνει ουσιαστικά οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του.

Επίσης άξιο αναφοράς είναι η εικόνα των πράσινων μετά το τέλος του αγώνα όπου βρέθηκαν μπροστά στους οπαδούς τους που βρήκαν τη δύναμη να ταξιδέψουν στη Λιβαδειά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και ουσιαστικά με τη κίνηση τους ήταν σαν να ζητούν συγνώμη για την ήττα τους.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε ούτε τώρα να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη μακριά από τη Λεωφόρο κι είδε τον Λεβαδειακό να τον προσπερνά στη βαθμολογία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση