ΠΑΣ Λαμία: Περιμένοντας τον Άρτσε πήραμε τον Μπούτνικ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 12:14 ΠΑΣ Λαμία: Περιμένοντας τον Άρτσε πήραμε τον Μπούτνικ

Οι τιμές των εισιτηρίων για το κρίσιμο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης…

Την απόκτηση του Ουκρανού επιθετικού του Πλατανιά Εβγκέν Μπούτνικ ανακοίνωσε αιφνιδίως η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός της κρητικής ομάδας έμεινε ελεύθερος και οι «κυανόλευκοι» κινήθηκαν πολύ γρήγορα για να τον αποκτήσουν.

Φέτος μετρούσε 12 παιχνίδια (897 λεπτά συμμετοχής) και έχει σημειώσει ένα γκολ. Στο ματς του πρώτου γύρου στο ΔΑΚΛ ο Μπούτνικ που αγωνιζόταν με το νο 7 στη φανέλα έμεινε στον πάγκο από τον Γ. Παράσχο.

Διαβάστε και την ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ουκρανό σέντερ φορ Budnik Ievgen ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πλατανιά. Ο 27χρονος (4/9/1990) επιθετικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Metalist, Vorskla, Slovan Liberec, Dinamo Minsk και Πλατανιά.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Σημειώνουμε ότι συνεχίζει να υφίσταται το θέμα του Οτονιέλ Άρτσε, ο οποίος αναμένεται μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης στη Φθιωτική πρωτεύουσα. Ο επιθετικός της Μεξικάνικης Μοντερέι, πρέπει να περάσει από εξετάσεις πριν υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τους «κυανόλευκους».

Ο 28χρονος ύψους 1.90 επιθετικός δεν έχει ξαναφύγει από το Μεξικό και η συγκεκριμένη απόφασή του αποτελεί σταθμό στην καριέρα του. Προηγούμενες ομάδες - ως δανεικός από τη Μοντερέι -  Λεόν, Πατσούκα, Κερετάρο, Λόμπος, Σαν Λουίς, Κιμαρόνες και Νεκάξα. Συνολικά μετράει 152 αγώνες, με 32 γκολ και 13 ασίστ.

Τα εισιτήρια

Εντωμεταξύ ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το κρίσιμο ματς της 18ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (21/1, 17:15) στο ΔΑΚΛ, μέσω της ιστοσελίδας της VIVA.gr και τα συνεργαζόμενα με αυτή καταστήματα.

Επίσης από τα γραφεία της ΠΑΕ (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) μπορείτε να τα προμηθεύεστε από Τετάρτη (17/1) μέχρι και Παρασκευή (19/1) από τις 9:30 έως τις 20:00.

Την  ημέρα της αναμέτρησης θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ από τις 10:00 έως την έναρξη του ματς με γενική είσοδο (πλην κερκίδων VIP) 15 ευρώ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

15 ευρώ για τις κερκίδες 1 έως και 7.

10 ευρώ προπώληση (15 την ημέρα του αγώνα) για τις κερκίδες 9 έως και 17.

5 ευρώ το παιδικό-μαθητικό (γενν. από 1/1/2000) για όλες τις κερκίδες εκτός των 3,4 και VIP στις οποίες δεν θα εκδοθούν παιδικά-μαθητικά εισιτήρια.

Συνολικά θα διατεθούν μέχρι 2.000 εισιτήρια.

Από την Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, δεν υποβλήθηκε αίτηµα για τη διάθεση εισιτήριων και Θύρας. Σε ενδεχόµενη προσέλευση µεµονωµένων φίλαθλων της, που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αυτοί θα προσέλθουν µεµονωµένα στο ∆.Α.Κ. Λαµίας και θα καταλάβουν θέσεις στις κερκίδες των θυρών για τις οποίες έχουν προµηθευτεί εισιτήρια.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση