ΠΑΣ Λαμία: Με καινούρια πρόσωπα κόντρα στον Αστέρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 11:54 ΠΑΣ Λαμία: Με καινούρια πρόσωπα κόντρα στον Αστέρα

Εισιτήρια μόνο από τα εκδοτήρια του γηπέδου και διαδικτυακά...

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (20/1) η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για την δεύτερη εντός έδρας αναμέτρηση για το 2018 την Κυριακή (17:15) με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα που προπονήθηκε και στο ΔΑΚΛ, έδειξε έτοιμη να ανταποκριθεί στην αποστολή της που δεν είναι άλλη από την κατάκτηση της νίκης απέναντι σε μια ομάδα που είχε κερδίσει στον α’ γύρο.

Σε καμία περίπτωση όμως δε θεωρούν εύκολη υπόθεση την κατάκτηση του υπερπολύτιμου τρίποντου, το οποίο λείπει από τους «κυανόλευκους» εδώ και οκτώ αγωνιστικές ή από τις 29 Οκτωβρίου όταν και κερδίσαμε τον Πλατανιά.

Για το καθοριστικό αυτό παιχνίδι, ο προπονητής Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε στην αποστολή μετά τον άρτι αφιχθέντα Ορτέγκα και τον Μπούτνικ που υπέγραψε συμβόλαιο μόλις αυτή την εβδομάδα. Επιστρέφει επίσης σε σχέση το ματς με τον Ολυμπιακό και ο Όμο. Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Μελίσσα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Βασιλαντωνόπουλο, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Μπουλούλη, Ακόστα, Πίτι, Ορτέγκα, Τσούκαλο, Βάντερσον, Μπούτνικ και Βουό.

Τα εισιτήρια με Τρίπολη

Εισιτήρια πλέον μπορείτε να προμηθεύεστε μόνο από τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ Λαμίας και συγκεκριμένα την Κυριακή ημέρα της αναμέτρησης θα λειτουργήσουν από τις 10:00 έως την έναρξη του ματς με γενική είσοδο (πλην κερκίδων VIP) 15 ευρώ.

Ταυτόχρονα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της VIVA.gr και τα συνεργαζόμενα με αυτή καταστήματα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

15 ευρώ για τις κερκίδες 1 έως και 7.

10 ευρώ προπώληση (15 την ημέρα του αγώνα) για τις κερκίδες 9 έως και 17.

5 ευρώ το παιδικό-μαθητικό (γενν. από 1/1/2000) για όλες τις κερκίδες εκτός των 3,4 και VIP στις οποίες δεν θα εκδοθούν παιδικά-μαθητικά εισιτήρια.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση