ΠΑΣ Λαμία: Παίζει σήμερα με Πανιώνιο για το Κύπελλο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 08:47 ΠΑΣ Λαμία: Παίζει σήμερα με Πανιώνιο για το Κύπελλο

Στη Νέα Σμύρνη δοκιμάζεται σήμερα το απόγευμα η ομάδα της Λαμίας - Εκτός αποστολής ο Βουό - Υπογράφει ο Άστσεριτς.

Με ελαφρά προπόνηση το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον πρώτο αγώνα του στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο (24/1, 17:15’ Cosmote sport 3).

Ίσως για τους γνωρίζοντες να μην αποτελεί έκπληξη ότι αυτή τη φορά έμεινε εντελώς εκτός αποστολής ο Πατρίκ Βουό (δεν είχε αγωνιστεί και με τον Αστέρα), για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον Άρη. Αν και από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ δεν υπάρχει επίσημα θέμα, σε ρεπορτάζ του ARENA FM Θεσσαλονίκης που ασχολείται με το ρεπορτάζ του Άρη, θεωρείται κάτι παραπάνω από υπαρκτό το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων». Επίσης επικαλέστηκαν και δηλώσεις του Μπάμπη Τεννέ ότι δε θα είχε αντίρρηση για μια τέτοια μετακίνηση.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά ο 26χρονος Σέρβος επιθετικός Νίκολα Αστσεριτς είναι πολύ πιθανό να υπογράψει στην Λαμία την Πέμπτη αμέσως μετά και το κύπελλο, όμως η μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση λογικά θα είναι αυτή του στόπερ, όπως είχε αποκαλύψει και ο Μπάμπης Τεννές.

Εν αναμονή των νέων υπογραφών λοιπόν η ομάδα ταξιδεύει στο λεκανοπέδιο, για ένα ακόμη ιστορικό παιχνίδι με τον Μπάμπη Τεννέ να έχει μαζί του, τους: Μελίσσα, Παπαδόπουλο, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Κουτρομάνο,  Βασιλαντωνόπουλο, Μπουλούλη, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Καραγιάννη, Τσούκαλο, Μανιά, Πατσαρουχα, Βάντερσον και Μπούτνικ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά. Ας θυμηθούμε όλες τις αναμετρήσεις, όπου υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ:

Τετάρτη 24/1

17:15 Πανιώνιος-ΠΑΣ Λαμία

Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Μ. Καρσιώτης (Κορινθίας), Κ. Κωνστάντιος (Ευβοίας)

4ος: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)

19:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Λ. Δημητριάδης (Μακεδονίας), Δ. Ευθυμιάδης (Πιερίας)

4ος: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

21:45 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Κ. Χασάν (Ξάνθης), Χ. Μπαλτάς (Αχαΐας)

4ος: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Πέμπτη 25/1

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Ι. Σίπκας (Πέλλας), Β. Καμπούρης (Ευβοίας)

4ος: Αριστομένης Κουτσιάυτης (Άρτας)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση