«Κάποιοι δεν θέλουν τη Λαμία - Δεν σηκώνω απειλές - Δεν θα τους κάνω το χατήρι»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 09:02 «Κάποιοι δεν θέλουν τη Λαμία - Δεν σηκώνω απειλές - Δεν θα τους κάνω το χατήρι»

Ξεσπάθωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Πανουργιάς Παπαϊωάννου και μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα.

Η απαράδεκτη και δόλια συμπεριφορά του διαιτητή Αλέξανδρου Κατσικογιάννη από το σύνδεσμο της Ηπείρου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ανάγκασε τον μεγαλομέτοχο της ομάδας της Λαμίας να ζητήσει την παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα, της ΕΠΟ καθώς επίσης και της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αθλητισμού, για να σπάσει το απόστημα και στην Football League.

«Θα ντρεπόμουν να είμαι στη θέση του και να σφυρίζω, θα κρέμαγα τη σφυρίχτρα και θα άλλαζα επάγγελμα», είπε για τον διαιτητή Κατσικογιάννη, ενώ ζήτησε να ανοίξουν τα τηλέφωνα για να αποδειχθεί από ποιους παίρνει εντολές ο συγκεκριμένος κύριος.

«Δεν σας κρύβω ότι από κάποιους άνανδρους έχω δεχθεί ανώνυμα γράμματα με απειλές αλλά εγώ δεν τα σηκώνω αυτά, δεν σηκώνω απειλές από κανέναν....Δεν θα τους κάνω το χατήρι. Υπόσχομαι ότι θα είμαι Πρόεδρος στη Λαμία ως το τέλος του Πρωταθλήματος», είπε μεταξύ άλλων ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Δείτε το βίντεο:

«Δεν έβρισα κανέναν και δεν έγινε τίποτα από αυτά που αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής...», είπε κατηγορηματικά ο παίκτης του "ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ" Χουσεΐν Μουμίν, που αναφέρεται στο επίμαχο φύλλο αγώνα με τον Πιερικό.

Δείτε το βίντεο:

"Παίξε τη μπάλα σου και σκάσε"

Στην συνέντευξη τύπου μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας Θανάσης Ρεπετσάς, ο οποίος τόνισε ότι σε πείσμα όλων όσων πολεμούν την ομάδα, οι παίκτες θα υπερβάλλουν εαυτό για να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας, ενώ αναρωτήθηκε αν πραγματικά ο συμπαίκτης του έβρισε και απείλησε τον συγκεκριμένο διαιτητή, γιατί εκείνος δεν του έδειξε κόκκινη κάρτα;

Ο αρχηγός των κυανόλευκων είπε ακόμη ότι ο διαιτητής Κατσικογιάννης στον αγώνα με τον Πιερικό ήταν καθ΄ όλη τη διάρκεια του ματς. ήταν εριστικός τους παίκτες του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, ενώ όταν τον ρώτησε γιατί δεν έδωσε το πέναλτι που έγινε μπροστά στα μάτια του η απάντηση που έλαβε ήταν «Παίξε τη μπάλα σου και σκάσε»

Δείτε το βίντεο:

Στο πλευρό της ομάδας και ο πρόεδρος της ΕΠΣΦ Δημήτρης Κουτρουμάνος, ο οποίος τόνισε ότι η Ένωση θα παρέμβει στην ΕΠΟ και όπου αλλού χρειαστεί για να αποδειχθεί η αλήθεια και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ θα τα καταφέρει παρά τον πόλεμο που δέχεται.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα γραφεία της ομάδας βρέθηκαν και πολλοί φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι χειροκρότησαν την απόφαση του Προέδρου να παραμείνει στην ομάδα, αφού είχαν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια ότι θα παραιτηθεί.

Ο Λάκης Παπανικολάου Γενικός Αρχηγός
«Μην ψάχνετε ευθύνες στην ομάδα, κανείς δεν έχει ευθύνη, μικρά λάθη έχουν γίνει αλλά καταλαβαίνετε ότι όλο αυτό μας χτύπησε σαν κεραυνός. Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές για λόγους ψυχολογικούς. Οι κύριοι Βαλάντης Μπλέτσας και Γιάννης Συρογιάννης έχουν μετατεθεί στο τεχνικό τιμ, είναι κανονικά εντός ομάδας και Γενικός Αρχηγός αναλαμβάνει ο παλιός προπονητής της ομάδας όταν ήταν στη Δ΄ Εθνική, ο Λάκης Παπανικολάου....», είπε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου και συνέχισε:
«Η ομάδα θα συνεχίσει. Υπόσχομαι ότι θα είμαι Πρόεδρος στη Λαμία ως το τέλος του Πρωταθλήματος. Αυτό που δεν μπορώ να υποσχεθώ, αν το ποδόσφαιρο συνεχίσει να είναι έτσι, αν θα έχω το κουράγιο μετά το καλοκαίρι να συνεχίσω, θα το ξανασυζητήσουμε. Βλέπω ότι κάτι πάει να αλλάξει με τον νέο Υφυπουργό που φαίνεται να έχει όρεξη και αν η ΕΠΟ βοηθήσει».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση