Κρίσιμο παιχνίδι το απόγευμα στο Χαλκιοπούλειο Γ.Σ. ΛΑΜΙΑ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 12:41 Κρίσιμο παιχνίδι το απόγευμα στο Χαλκιοπούλειο Γ.Σ. ΛΑΜΙΑ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ

Κομβική και σκληρή αναμέτρηση για τον Γυμναστικό στις 7:00΄ σήμερα το απόγευμα...

Την ομάδα του Φοίνικα Σύρου υποδέχεται ο Γυμναστικός στο Χαλκιοπούλειο το Σάββατο 28.2.2015. Ο αγώνας θα ξεκινήσει ώρα19.00 με διαιτητές τους κ. Μυλωνάκη - Γεωργουλέα.

Η ομάδα της Σύρου προέρχεται από την εύκολη νίκη επί της ΑΕΚ με 3-0 γιά το Πρωτάθλημα που την διατήρησε στην 4η θέση και από τη νίκη επί του Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ στη Σύρο με 3-2 γιά το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος με την οποία προκρίθηκε στο Final-4 της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Λαμίας μπορεί να έχασε την πρόκριση στο τάι-μπρέικ από τη Σύρο αλλά έδειξε ότι με καλή εμφάνιση έχει τις δυνάμεις να υπερασπιστεί την έδρα της και να επιδιώξει τη νίκη, παίρνοντας έτσι και μιά άτυπη ρεβάνς της ήττας στη Σύρο.

Η συγκομιδή βαθμού ή βαθμών στο συγκεκριμμένο αγώνα είναι απαραίτηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας του Πρωταθλήματος και των αγώνων play-out μέσα από τους οποίους ο Γυμναστικός γιά πρώτη φορά στην ιστορία του θα επιδιώξει την παραμονή του στην κατηγορία.

Με βάση αυτά τα δεδομένα αναμένεται σκληρή αναμέτρηση αφού η Λαμία αγωνίζεται γιά την παραμονή της και η Σύρος γιά την εδραίωσή της στην τετράδα και τα play-offs του Πρωταθλήματος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση