Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Λαμιώτης Γιάννης Αντωνίου και η Εθνική ομάδα στο Στάδιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 18:37 Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Λαμιώτης Γιάννης Αντωνίου και η Εθνική ομάδα στο Στάδιο

Η Γαλανόλευκη υψώθηκε στον ουρανό της PyeongChang (Βίντεο)…

Περήφανο μέλος της Εθνικής μας ομάδας Χιονοδρομίας που συμμετέχει στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang 2018, ο Λαμιώτης Γιάννης Αντωνίου μαζί με την Ελληνική Αποστολή παρέλασε στο Στάδιο της Νότιοκορεατικής πόλης.

Η είσοδος της στο Στάδιο έγινε με την ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου:

Παρόντες φυσικά και οι συναθλητές του Γιάννη, Σοφία Ράλλη, Απόστολος Αγγέλης, Μαρία Ντάνου, οι προπονητές Τιμολέων Τσουρέκας και Στέργιος Πάππος, το Αρχηγείο με επικεφαλής τον Αρχηγό Αποστολής Βασίλη Κατσώρα και φυσικά ο Προέδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος με τον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Κολυμπάδη. Παρέστησαν ακόμα ο Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας Μανώλης Κατσιαδάκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων Δημοσθένης Γυρούσης, η Πρέσβειρα της Ελλάδας στην Κορέα Ιφιγένεια Κοντολέοντος και η Προξένος Χριστίνα Γεωργίου.

Ο Αρχηγός Αποστολής Βασίλης Κατσώρας αντάλλαξε δώρα με τον Δήμαρχο του Ολυμπιακού Χωριού και κατόπιν υπέγραψε στον τοίχο της Ειρήνης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση