Πανιώνιος – ΠΑΣ Λαμία 1-0: Ζητείται επειγόντως γκολ!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 19:11 Πανιώνιος – ΠΑΣ Λαμία 1-0: Ζητείται επειγόντως γκολ!

Βελτιωμένη σε σχέση με τους αγώνες Κυπέλλου η Λαμία, αλλά χωρίς λύσεις στην επίθεση...

Τι κι αν στο Κύπελλο ο ανώτερος Πανιώνιος φιλοδώρησε τη Λαμία με πέντε γκολ. Άλλο Κύπελλο κι άλλο πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι για την 21η αγωνιστική η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήθελε μόνο την ισοπαλία και κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με σαφέστατο προσανατολισμό το «μηδέν», βάζοντας δύσκολα στους «κυανέρυθρους», που βρήκαν τη λύση τελικά από το σημείο του πεναλτυ.

Απόλυτα «μηδέν» ήταν τα πράγματα στο πρώτο μέρος. Ο Πανιώνιος με 65% κατοχή έχασε μια τεράστια ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό που θα μπορούσε να είχε αλλάξει όλη την εικόνα του παιχνιδιού, από κει και ύστερα όμως τίποτα. Όπως βέβαια και η Λαμία που δεν είχε ούτε μία τελική στο πρώτο 45λεπτο.

Η επανάληψη ήταν διαφορετική. Η Λαμία αιφνιδίασε ευχάριστα στο πρώτο 10λεπτο και είχε και δύο καλές στιγμές να προηγηθεί στο σκορ. Από την άλλη ο Πανιώνιος σοβάρεψε όταν αγχώθηκε και ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα χωρίς σκορ. Λύση βρήκε τελικά από τα 11 μέτρα σε μια φάση που οι επιθετικοί του έκρυψαν την μπάλα και ο Λάμπρου τελικά έγραψε το 1-0.

Ντεμπούτο για τον Αστσεριτς που έπαιξε μόλις 10 λεπτά και δεν είχε την ευκαιρία να δείξει πολλά πράγματα. Όπως και συνολικά η ομάδα από τη μέση και κάτω....

Οι καλύτερες φάσεις

2’: Αγγίζει το γκολ στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Παπαδόπουλου ο Πανιώνιος με τον Μασούρα να βγάζει την σέντρα και τον Λάμπρου να κάνει το σουτ αλλά ο Βασιλαντωνόπουλος έδιωξε πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα!

48’: Η πρώτη φάση για λογαριασμό της Λαμίας με σουτ του Βασιλαντωνόπουλου που μπλόκαρε ο Κότνικ.

54’: Μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία σε νέα προσπάθεια του Βασιλαντωνόπουλου που έβγαλε τη σέντρα δίνοντας την ευκαιρία να πιάσει το μονοκόμματο σουτ που πέρασε μόλις άουτ.

66’: Σουτ του Μπραχίμι απέκρουσε ο Παπαδόπουλος και στην επαναφορά ο Λάμπρου χάνει μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει.

80’: Ωραίος συνδυασμός των παικτών του Πανιωνίου με τον Σπιριντόνοβιτς να παίρνει το πέναλτυ από τον Παπαδόπουλο το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λάμπρου (1-0).

 94': Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο με τον Μπραχίμι έσωσε ο Παπαδόπουλος.

Διαιτητές: Αλέξανδρος Τσαμούρης, Ιορδάνης Δημητριάδης, Βασίλειος Νικολακάκης

4ος Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

Κίτρινες: Γκιοατά (39’), Λάμπρου (87’), Μπανανά (88’), Κόρμπος (91'), Μακρύλλος (94') - Κουκόλης (29’), Αναστασιάδης (37’)

Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ουάσινγκτον (69’ Μακρύλλος), Μασούρας (63’ Σπιριντόνοβιτς), Λάμπρου, Μπραχίμι, Γεσίλ (45’ Νίλσεν)

Στον πάγκο έμειναν για τον Πανιώνιο οι: Μπαντής, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Βλάχος

Λαμία: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Ομο, Μπλάζιτς, Κουκόλης (32’ Κουτρομάνος, 82’ Αστσεριτς), Μπούτνικ (72’ Μπουλούλης), Πίτι, Ακόστα 

Στον πάγκο ήταν επίσης για την Λαμία οι: Μελίσσας, Παπαργυρίου, Καραγιάννης, Τσούκαλος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση