Βόλεϊ: Επιστροφή στις νίκες για τον Φιλαθλητικό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 12:36 Βόλεϊ: Επιστροφή στις νίκες για τον Φιλαθλητικό

Με 3-1 σετ η ομάδα των Ανδρών του Φιλαθλητικού Συλλόγου Λαμίας επικράτησαν στο Χαλκιοπούλειο του ΑΣ Δωρίδας παίρνοντας το πολύτιμο «τρίποντο» στο πλαίσιο του μεταξύ τους αγώνα για τη 10η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Στο πρώτο σετ οι δυο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 20 όπου εκεί με ένα σερί των γηπεδούχων έγινε το 25-21 και το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι με ανεβασμένη την ψυχολογία τους, το κατέκτησαν σχετικά άνετα με 25-15. Στο 3ο σετ έγινε η ανατροπή λόγω των αρκετών συνεχόμενων λαθών από την πλευράς Φιλαθλητικού, που επέτρεψαν στην ομάδα της Δωρίδας να μπει στην διεκδίκηση του σετ και τελικά να το κατακτήσει με 24-26 μειώνοντας έτσι σε 2-1. Στο τέταρτο και τελευταίο - όπως αποδείχτηκε - σετ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με ενθουσιασμό και προηγήθηκαν με 1-3 και 4-8. Από εκείνο το σημείο και μετά υπήρξε η αντίδραση του Φιλαθλητικού που παίζοντας σωστά στην άμυνα και στην επίθεση δεν δώσανε δικαίωμα στους αντιπάλους να πάρουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, κατακτώντας το σετ με 25-18 και παίρνοντας τους 3 βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα της Λαμίας παρατάχθηκε, για ακόμη μια φορά, με πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων των παιχτών της.

Τα σετ : 25-21, 25-15, 24-26,25-18

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ : Μπενιάτας Η., Τζουβάρας Στ., Σταθόπουλος Δ., Μαυράδας Κ., Κατρής Ιασ., Δικαστόπουλος Ι. / Κουφιώτης Α. (Λ)

Α.Σ.ΔΩΡΙΔΑΣ : Μαυρογεώργης Στ., Στενός Π., Ντεντεγκιόνι Αγ.,Δημολάς Ν.,Ζάτσε Ευθ., Τσόκας Κ.,Σταθόπουλος Ι. / Αναστασόπουλος Π. (Λ)

Επόμενο παιχνίδι στα Τρίκαλα στις 24-2-2018 με τον Σ.Φ.Φ.Α. Άμιλλα, ομάδα που ο Φιλαθλητικός είχε κερδίσει με 3-0 στο Χαλκιοπούλειο. 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση