ΠΑΣ Λαμία: Δε βγάζουμε εισιτήρια - Θύρα 4: Ερχόμαστε!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 09:16 ΠΑΣ Λαμία: Δε βγάζουμε εισιτήρια - Θύρα 4: Ερχόμαστε!

Αν και με καθυστέρηση η επίσημη Λαμία έβγαλε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ότι δε θα εκδοθούν εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (17/2. 19:30’).

«Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει πως δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου 17/2/2018 μεταξύ της ομάδας μας και του ΠΑΟΚ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, οι διαπιστευμένοι αξιωματούχοι του αγώνα και οι κάτοχοι προσκλήσεων, βάσει των συμβάσεων της ομάδας (Super League, χορηγοί κλπ)», αναφέρει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ζητώντας την κατανόηση των φίλων της. Μάλιστα ζητάει από την Διεύθυνση Αστυνομίας να μεριμνήσει ώστε να μην πλησιάσει κανείς στο γήπεδο που δεν έχει πρόσκληση ή εισιτήριο διαρκείας.

Στα παραπάνω η απάντηση της Θύρας 4 είναι μία: Λαμία ερχόμαστε!

Η παρακάτω ανακοίνωση δεν αφήνει περιθώρια άλλων ερμηνειών πλην ότι θα γίνει ένα πραγματικό ανθρωποκυνηγητό από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Λαμία μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας για να μην πλησιάσουν στη Φθιωτική πρωτεύουσα. Πόσο εφικτό θα είναι αυτό αφού ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ταξιδεύσει στη Λαμία είναι κάτι που περιμένουμε να το δούμε…

«Η ώρα έφτασε. Κάθε βδομάδα περνάει ολοένα και πιο βασανιστικά. Το ασπρόμαυρο τρένο δε σταματάει πουθενά. Το Σάββατο θα είμαστε όλοι στην τόσο φιλόξενη και γεμάτη ωραίες αναμνήσεις Λαμία. Δε μας νοιάζει αν το γήπεδο είναι μικρό δε μας νοιάζει αν υπάρχουν απαγορεύσεις ή όχι. Τα 33 χρόνια είναι πολλά και ολόκληρες γενιές ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ δεν έχουν δει αυτόν τον τεράστιο σύλλογο να στέφεται πρωταθλητής Ελλάδος. Δεν αντέχουμε ούτε στην ιδέα να μην είμαστε δίπλα στην ομάδα σε όσα γήπεδα και αν αγωνιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Γι αυτό λοιπόν ετοιμαστείτε, Λαμία ερχόμαστε. Επίσης ο σύνδεσμος ανακοινώνει πως από σήμερα Πέμπτη 15/2 έως και την Τετάρτη 21/2 γίνονται οι προ-εγγραφές για τα εισιτήρια του ματς με τον ολυμπιακό. Απαραίτητη προσκόμιση αντίγραφου ταυτότητας και αριθμού αμκα(χωρίς αντίγραφο). Τέλος ενημερώνουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ πως την Παρασκευή 23/2 διοργανώνουμε pregame party πριν το ματς με το γαύρο στα γραφεία του συνδέσμου. Αφιερωμένη η βραδιά σε όλα τα φιλαράκια που λόγω της σαπίλας και της βρωμιάς που παίζει στο μπουρδέλο που ζούμε αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό. Σας περιμένουμε όλους. Η Θεσσαλονίκη ζει στιγμές παράνοιας και αυτό το πρωτάθλημα θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη όλων.

Μετά τιμής,

Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση