Στο πόδι όλη η Λαμία για το σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 14:42 Στο πόδι όλη η Λαμία για το σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Συνεχείς έλεγχοι σε κομβικά σημεία για την αποφυγή επεισοδίων – Από τις 17:30 απευθείας σύνδεση της Novasports από πλατεία Ελευθερίας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλη η Ελλάδα περιμένει τη μεγάλη αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ μεταξύ Λαμίας και ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας (19:30’), περισσότερο όμως αγωνιά η Φθιωτική πόλη για την εφαρμογή ή αν θέλετε την αποτελεσματικότητα της καθολικής απαγόρευσης στη μετακίνηση φιλάθλων του Δικεφάλου.

Μέχρι και σήμερα τα ξημερώματα οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του μέχρι στιγμής πρωτοπόρου του Ελληνικού πρωταθλήματος ΠΑΟΚ, διαφωνούσαν για το αν θα πρέπει να εκδράμουν στη Λαμία ή να παρακολουθήσουν το ματς από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο εξαιτίας της αυστηρής απαγόρευσης από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού και προκειμένου να προστατέψουν την ομάδα τους.

Δρακόντεια μέτρα

Τελικά η απόφαση ήταν να «κατηφορίσουν» Λαμία και μένει να δούμε πόσο θα το καταφέρουν, αφού τα αστυνομικά μέτρα είναι κυριολεκτικά δρακόντεια.

Από χθες το βράδυ αστυνομικοί περιπολούν παντού και ελέγχουν κάθε ύποπτη και ομαδική κίνηση αγνώστων ατόμων. Εννοείται ότι οποιαδήποτε απόπειρα οργανωμένης μετακίνησης με λεωφορεία ή βανάκια είναι εν τη γεννέσει της καταδικασμένη καθώς θα υπάρχουν απανωτοί έλεγχοι σε όλα τα κομβικά σημεία.

Αυτό όμως είναι αδύνατον να αποκλείσει την εκδρομή στη Λαμία μεμονωμένων ατόμων που δε θα φέρουν διακριτικά. Όμως και για αυτούς θα είναι αδύνατον να προσεγγίσουν το γήπεδο όπου θα φτάσουν μόνο όσοι έχουν διαρκείας με την ταυτότητά τους ή όσοι έχουν εξασφαλίσει την πολυπόθητη πρόσκληση.

Για λόγους ασφαλείας υπάρχει μόνιμη φύλαξη από το βράδυ της Παρασκευής στο Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΚ στην οδό Καραϊσκάκη, που είχε μπει στο στόχο των ΠΑΟΚτσήδων στα αλήστου μνήμης επεισόδια του 2010.

Δρακόντεια μέτρα πάρθηκαν τόσο για τη φύλαξη της αποστολής του μεγάλου ΠΑΟΚ και του λεωφορείου του, όσο και για την αποστολή των Κ20 και Κ17 που τη συνόδευσαν μέχρι το γήπεδο του Φραντζή (11:30’ και 14:00’ οι αναμετρήσεις).

Ο φακός του LamiaReport «συνέλαβε» ακόμη και τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Αστυνομικών Διευθύνσεων Στερεάς, Υποστράτηγο Μιλτιάδη Πουρσανίδη να παρακολουθεί προσωπικά τα μέτρα γύρω από το γήπεδο.

Εκατοντάδες αστυνομικοί με εφτά διμοιρίες ΜΑΤ από Αττική και τους γύρω νομούς βρίσκονται επί ποδός πολέμου από χθες το βράδυ με τα μέτρα να λήογυν αρκετά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Στο ρυθμό της αναμέτρησης όμως ζει και η Novasports που θα έχει στις 17:30 απευθείας σύνδεση από την πλατεία Ελευθερίας, προκειμένου να μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί και να μιλήσει με άνθρωπο της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία και τον οικοδεσπότη Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη.

Πως θα μπείτε στο γήπεδο

Για τους φιλοξενούμενους έχουν εκδοθεί 50 προσκλήσεις και θα λάβουν θέση στην εξέδρα VIP με ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, σύμφωνα και με τις σχετικές αποφάσεις που ελήφθησαν την Παρασκευή στην τελευταία σύσκεψη μεταξύ των ΠΑΕ και της Αστυνομίας με επικεφαλής των Διευθυντή Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικό διευθυντή Αστέριο Μαντζιώκα.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας  και οι δημοσιογράφοι θα εισέλθουν από τη Θύρα 3 (Θ3) και από τη Θύρα 2 οι προσκλήσεις. Από τη Θύρα 1 θα μπουν τέλος οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας VVIP & GOLD, καθώς και τα διαπιστευμένα μέλη των στατιστικών εταιρειών.

Αναφορικά με το που θα αφήσετε τα αυτοκίνητά σας απαγορεύεται από το πρωί η στάθμευση:

Στην οδό Φλέμινγκ (από το χώρο έμπροσθεν του Δ.Α.Κ. Λαμίας έως τη συμβολή της με την οδό Υψηλάντη)

Στην οδό Καραϊσκάκη (από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τον χώρο έμπροσθεν του Δ.Α.Κ. Λαμίας) 

Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμινγκ έως τη συμβολή της με την οδό Β. Καψάλη)

Στην οδό Μαλαμίδα (από τον χώρο έμπροσθεν του Δ.Α.Κ. Λαμίας έως τη συμβολή της με την οδό Υψηλάντη)

Στην οδό Ασκληπιού (από τη συμβολή της με την οδό Καραϊσκάκη έως τη συμβολή της με την  οδό Αχαιών) και 

Στον  χώρο  στάθμευσης  οχημάτων  που  υφίσταται  στη  συμβολή  των  οδών  Καραϊσκάκη  και Ασκληπιού.

Η απαγόρευση ισχύει έως και μία ώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση