Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διπλό στη Λιβαδειά για Παναιτωλικό! «Καθάρισε» Λεβαδειακό με Μοράρ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 20:13 Διπλό στη Λιβαδειά για Παναιτωλικό! «Καθάρισε» Λεβαδειακό με Μοράρ

Ο Παναιτωλικός έδωσε συνέχεια στην ανοδική του πορεία, επικρατώντας εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 2-1, για την 22η αγωνιστική της Superleague.

Οι Αγρινιώτες, οι οποίοι έφτασαν τους 26 βαθμούς, έφτασαν στη νίκη, χάρη σε δύο γκολ που προήλθαν από πέναλτι. Στο 37ο λεπτό, ο Μοράρ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μάρκο Μαρκόβσκι ισοφάρισε, από κοντά,  για τον Λεβαδειακό, ενώ στο 56ο λεπτό, ο Επασί αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα όταν ανέτρεψε τον Ντίας με τον Μοράρ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να σημαδεύει ωραία στη δεξιά γωνία του Σωτηρίου δίνοντας ξανά προβάδισμα στην ομάδα του.

Μετά την ισοπαλία στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, οι Βοιωτοί δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και έμειναν στους 25 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Λεβαδειακός: Επασί, Λεονάρντο, Αντιλέχου, Νίκας (58′ Σωτηρίου), Τσαμπούρης, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο, Φαβάρο, Καθάριος (76′ Ζαραδούκας), Γιακουμάκης, Μαρκόφσκι

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Χαντάκιας, Μύγας, Άργκους (72′ Γουίλιαν Μπαρμπόσα), Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο, Μπεχαράνο, Ρόσα (90′ Κλέσιο), Μοράρ, Μάζουρεκ (90+6′ Βασιλούδης), Ντίας

newsit.gr