ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός 1-1: Δεν κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 19:06 ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός 1-1: Δεν κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ

Το ήθελε περισσότερο η Λαμία αλλά...

Στον έναν βαθμό της ισοπαλίας περιορίστηκε ο ΠΑΣ Λαμία απέναντι στο Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή

Αν και καλύτερη η Λαμία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, απέναντι στη Λιβαδειά που ήρθε στο ΔΑΚΛ  για την ισοπαλία, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Με το αγαπημένο του 4-2-3-1 ξεκίνησε ο Μπάμπης Τεννές απέναντι στο 3-5-2 του Ανιγκό. Αποτελεσματικότερη στο κέντρο η Λαμία, πιο ουσιαστική η Λιβαδειά που είχε λιγότερες προσπάθειες αλλά και λανθασμένες μεταβιβάσεις.

Παπαργυρίου και Τσούκαλος πήραν ουσιαστικά τις θέσεις των τιμωρημένων Παντελιάδη και Πϊτι, με τον νεαρό Λαμιώτη επιθετικό να είναι αυτός που έκανε το 1-1 στο 40’ που ήταν η απάντηση στο πολύ όμορφη γκολ του Γιακουμάκη στο 33’ (εξέθεσε όλη την άμυνα η μπαλιά του Γιουσούφ).

Στην επανάληψη και με τις αλλαγές του Τεννέ η Λαμία έπαιξε με δύο επιθετικούς σε ένα κλασικό 4-4-2, αν και απέναντι της ο Λεβαδειακός οχύρωνε συνεχώς τα μετόπισθεν.

Ενδεικτικά στην επανάληψη ο Λεβαδειακός δεν είχε τελική, όχι τουλάχιστον από οργανωμένη επίθεση! Αντίθετα οι Λαμιώτες είχαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Για μία ακόμη φορά μπροστά δε βρέθηκαν οι κατάλληλες λύσεις που θα επέτρεπαν στους "κυανόλευκους" να πανηγυρίσουν το γκολ.

Διαμαρτύρεται η Λαμία και για μια φάση στο 35’ στην οποία ο Βάντερσον βρέθηκε στο έδαφος χωρίς ο διαιτητής να δείξει κάτι.

Φάσεις και γκολ

6’: Πρώτο σουτ του αγώνα για λογαριασμό της Λαμίας με τον Μπούντνικ με φάλτσο που εξουδετερώνει ο Σωτηρίου.

9’: Ατομική προσπάθεια και σουτ του Βάντερσον δε θα βρει στόχο αφού η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

24’: Προσπάθησε να αιφνιδιάσει με σουτ ο Σουμπίνιο η μπάλα έφυγε ψηλά.

 28’: Από φάουλ αυτή τη φορά προσπάθησε ο Σουμπίνιο εύκολα στα χέρια του Παπαδόπουλου.

32’: Κακή επιλογή στη κόντρα από τον Μαρκόβσκι που προτίμησε να σουτάρει αδύναμα στα χέρια του Παπαδόπουλου.

33’: Εύκολο γκολ για τη Λιβαδειά με τον Πέτρο Γιακουμάκη που βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή μετά από μπαλιά του Γιουσούφ και με βολέ από δύσκολη γωνία, εκτέλεσε τον Παπαδόπουλο για το 0-1.

35’: Ατομική προσπάθεια του Βάντερσον που βρέθηκε στο χόρτο από παρέμβαση των αμυντικών, χωρίς ο κ. Τζήλος να πεισθεί για παράβαση.

40’: Σε προσπάθεια του Τσούκαλου που βρέθηκε απομονωμένος στην επίθεση θα γίνει το συρτό δυνατό σουτ που έφερε το 1-1 για τη Λαμία, παρά και την προσπάθεια του Σωτηρίου. Αυτό ήταν το 2ο φετινό γκολ του Λαμιώτη επιθετικού, το πρώτο μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας.

44’: Φάση διαρκείας για τη Λαμία με αλλεπάλληλες σέντρες και και γυρίσματα εντός περιοχής χωρίς αποτέλεσμα.

57’: Σουτ του Βασιλαντωνόπουλου ωραία απόκρους του Σωτηρίου και απομακρύνει η άμυνα του Λεβαδειακού.

66’: Σέντρα σουτ του Αναστασόπουλου από δεξιά και οριζόντιο δοκάρι μετά από κόντρα για τη Λαμία.

70’: Στην πρώτη του ουσιαστικά επαφή με την μπάλα ο Καραγιάννης θα δει τον Τριποτσέρη να σώζει την εστία της ομάδας του.

72’: Φάουλ με τον Ακόστα λίγο άουτ για λογαριασμό των γηπεδούχων.

91': Μεγάλη ευκαιρία για τον Αναστασιάδη που βρέθηκε σε θέση φορ, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν εντελώς άστοχο.

Διαιτητές: Αθανάσιος Τζήλος, Χρυσούλα Κουρομπύλια, Αλέξανδρος Γρέβενης

4ος Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης

Κίτρινες: Αναστασιάδης (11’) – Τριποτσέρης (30’), Γιακουμάκης (43’), Αντιλέχου (48’), Νίκας (87')

Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου (58’ Αναστασόπουλος), Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Όμο (81’ Άστσεριτς), Μπλάζιτς, Ριβέρα, Μπούντνικ, Τσούκαλος (69’ Καραγιάννης), Βάντσερσον

Στον πάγκο της Λαμίας ήταν και οι, Πίτκας, Κουκόλης, Μπουλούλης, Φράγκος

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Σωτηρίου, Αντιλέχου, Σουμπίνιο (63’ Σαβαντόγκο), Φαβάρο (75’ Ζαραδούκας), Μαρκόβσκι, Νιάσε, Γιουσούφ (84’ Νίκας), Γιακουμάκης, Μητρόπουλος, Τριποτσέρης, Τσαμπούρης

Στον πάγκο του Λεβαδειακού έμειναν οι, Επασί, Μπελγκαζουανί, Καθάριος, Καραχάλιος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση