BINTEO με τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από το ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - Ζάκυνθος (2-1)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 11:20 BINTEO με τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από το ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - Ζάκυνθος (2-1)

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα της Λαμίας...

Αποφασιστικής σημασίας νίκη με 2-1 της Λαμίας κόντρα στην Ζάκυνθο, για την 21η αγωνιστική της FootballLeague. Οι γηπεδούχοι με την νίκη  τους, ενάντια στην Ζάκυνθο, εδραιώθηκαν στην δεύτερη θέση του βορείου ομίλου.  

Το παιχνίδι έγινε κάτω από πολύ κακές καιρικές συνθήκες. Στην Λαμία έβρεχε από νωρις το μεσημέρι και σε όλη την διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα, ο αγωνιστικός χώρος μετατραπεί σε μια τεράστια λίμνη.

Ποδόσφαιρο αξιώσεων ήταν αδύνατο να παιχτεί. Παρόλα αυτά, το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν αρκετά καλό. Τρία γκολ, δυο δοκάρια, σημαντικές φάσεις και δυνατές μονομαχίες.

Ηρωικοί ήταν και οι 500 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Λαμίας. Οι ομπρέλες δεν ήταν ικανές να τους προστατεύσουν από δυνατή βροχόπτωση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα από την ιστοσελίδα του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: (πατήστε πάνω στη φώτο για μεγέθυνση)


Μπροστά σε 500 πραγματικά ηρωικούς φιλάθλους η Λαμία σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλό της νίκησε το απόγευμα στο ΔΑΚ κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες τη Ζάκυνθο με σκορ 2-1 και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. 

 

 

Στο 14' έγινε το 1-0 για την Λαμία μετά από σέντρα του Νεόφυτου, αυτογκόλ από τον Αποστόλου που πήγε να διώξει μπροστά από τον Α.Καμαρά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακά του.

 

 
 
 
Στο 51' κόρνερ του Πέρεθ η μπάλα θα περάσει από όλους, και ο Ρεπετσάς με καταπληκτικό γυριστό σουτ έκανε 2-0 για την Λαμία.
 
 
Στο 66’ λάθος του Μπλάζιτς από σουτ του Λέκκα έξω από την περιοχή, έφυγε η μπάλα από τον τερματοφύλακα της Λαμίας και κατέληξε στα δίχτυα του για το 2-1.
 
 
Η Λαμία είχε και δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος με τους Φατιόν στο 5’ και Ντελέκο στο 31’ μετά και από απόκρουση του Ξενοδοχώβ.
 
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Γρατσάνης  του Συνδέσμου Τρικάλων με βοηθούς τους Παναγιώτη Αργυρό του Συνδέσμου Αθήνας και Νταλούκα Θεόδωρο του Συνδέσμου Τρικάλων. 4ος διαιτητής ο Σήφης Σφακιανάκης από το Σύνδεσμο Αθηνών.
 
 
 
 
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΠΑΣ Λαμία (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης , Φατιόν, Πέρεζ, Κωστόπουλος, Ομπράντοβιτς, (82΄Νικλητσιώτης), Ρεπετσάς, Ντελέκος (40’ λ.τρ. Αντωνόπουλος), Νεόφυτος, Καμαρά Ανρί (89΄ Σωτηράκος), Κακαράς
 
 
 
Ζάκυνθος (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχωβ, Καλλιβωκάς, Νόνης, Μπλέτσας (46’Στασινόπουλος), Τσόπελας, Λέκκας (73’ Πιτταράς), Ευθυμιάδης (58’ Παπαδημητρίου), Καμπούρης, Αποστόλου, Κρολ, Πλαβούκος.
 
 


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την σημερινή αναμέτρηση:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση