ΠΑΣ Λαμία: Όλη η ομάδα μια γροθιά για το σημερινό ματς με Απόλλωνα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 08:32 ΠΑΣ Λαμία: Όλη η ομάδα μια γροθιά για το σημερινό ματς με Απόλλωνα

Με νίκη ή ισοπαλία τελειώνει την υπόθεση σωτηρία η ομάδα του Τεννέ.

20 παίκτες θα έχει μαζί του στην αποστολή για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Μπάμπης Τεννές.

Ο πολύπειρος τεχνικός θα αποφασίσει λίγο πριν από το παιχνίδι για τα ονόματα που θα δηλωθούν διατηρώντας όλη σχεδόν την ομάδα μαζί προετοιμάζοντας την για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου (14/4 15:00).’

Ειδικότερα η αποστολή αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Πίτκα, Αναστασιάδη, Ασίγκμπα, Κουκόλη, Πριντέτα, Μπεν Τζεμιά, Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλο, Αντρονίκ, Μπλάζιτς, Μπουλούλη, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον, Φράγκο, Τσούκαλο και Μπούντνικ.

Χωρίς τον Κύργια με τον οποίο προέκυψε πρόβλημα την τελευταία στιγμή έρχεται στη Λαμία ο Απόλλων.

Ο Γιώργος Παράσχος μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Χουάντερσον, Ταΐρη, Στάθη, Ζησόπουλο, Παπάζογλου, Κοντοέ, Ναδάλες, Χουάρεζ, Κονέ, Τσουκαλά, Ελμπάζ, Αλμπάνη, Σιατραβάνη, Ανιέτε, Μενδρινό, Ντεβέσα, Μπαρτολίνι και Κούρο.

Ο αγώνας είναι κρίσιμος και για τις δύο ομάδες. Με νίκη ο ΠΑΣ Λαμία ή ακόμη και με ισοπαλία ο ΠΑΣ Λαμία φτάνει πολύ κοντά στην υπόθεση σωτηρία, με δεδομένο ότι Κέρκυρα και Απόλλων έχουν τα δύο από τα τρία τους παιχνίδια με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ενώ οι «Φαίακες» αντιμετωπίζουν την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας και τον Ατρόμητο.

Εισιτήρια για το Σαββατιάτικο ματς του ΔΑΚΛ μπορείτε να προμηθευτείτε και την ημέρα του αγώνα από τις 9:30’ το πρωί και ως την έναρξή του στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μακεδόνας Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, με βοηθούς τους Πέτρο Πατρα (Μακεδονίας) και Αιχάν Χούσκογλου (Θράκης). 4ος διαιτητής είναι ο Λαρισαίος Θανάσης Τζήλος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση