«Εγκαινιάστηκε» με αγώνες στίβου η Καμαρίτσα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 08:27 «Εγκαινιάστηκε» με αγώνες στίβου η Καμαρίτσα

Πλούσιο αθλητικό διήμερο στο Δήμο Λαμιέων…

Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων στα πολύαθλα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην «Καμαρίτσα».

Αν και ακόμη το στάδιο δεν έχει πάρει την τελική του μορφή εντούτοις υποδέχθηκε τους πρώτους επίσημους αγώνες στο ολοκαίνουριο ταρτάν που ενθουσίασε ακόμη και τους επισκέπτες, καθώς μετείχαν ομάδες από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

Τις πρώτες απονομές έκανε ο ίδιος ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης με τη βοήθεια του Προέδρου της ΕΑΣ, Θανάση Βλάχο. Οι δύο άνδρες μάλιστα συζήτησαν αρκετή ώρα για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του σταδίου προκειμένου σύντομα να μπορέσει να φιλοξενήσει ακόμη και πανελλήνιους αγώνες.

«Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι όπου υπάρχει όρεξη για δουλειά και ικανότητες με την κατάλληλη υποδομή, μπορούν να γίνουν θαύματα», δήλωσε στο LamiaReport ο κ. Βλάχος που δήλωσε αισιόδοξος για την εξέλιξη του κλασικού αθλητισμού στην περιοχή.

Παρών στους αγώνες ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας Ντίνος Μπουλούκος, ενώ παραβρέθηκε και ο υπεύθυνος του Γραφείου ΦΑ της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Χρήστος Τσαδήμας.

Σημειώνουμε ότι οι αγώνες στίβου έκλεισαν αργά το απόγευμα της Κυριακής ένα «χορταστικό» αθλητικό διήμερο στη Λαμία, που ξεκίνησε με ποδόσφαιρο και περιελάμβανε ακόμη αγώνα τρεξίματος πόλης και καράτε.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση