Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στην επιτυχημένη διοργάνωση του 5ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου, Lamia Night & Run 2018

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 13:11 Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στην επιτυχημένη διοργάνωση του 5ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου, Lamia Night & Run 2018

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στήριξε έμπρακτα την τοπική κοινωνία της Λαμίας, αποτελώντας Μεγάλο Χορηγό της επιτυχημένης διοργάνωσης του 5ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου Lamia Night & Run 2018.

Στελέχη της εταιρείας, βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε ειδικό stand, κοντά στο σημείο τερματισμού, στην πλατεία Ελευθερίας, προσφέροντας στους συμμετέχοντες, με τη βοήθεια των εθελοντών, φυσικούς χυμούς από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας «ΡΕΑ».

Διευθυντικά στελέχη της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ μαζί με την τέως Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κα Κατερίνη Μπατζελή, πήραν μέρος στον αγώνα, ενώ συμμετείχαν και στην Τελετή Βράβευσης που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές, την Αστυνομία, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Λαμιέων, τους διοργανωτές αλλά και όλους τους χορηγούς, που για ακόμη μία φορά συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του Lamia Night & Run.

Φωτο: Εθελοντές στο stand της GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ προσέφεραν φυσικούς χυμούς στους συμμετέχοντες

Φωτο: Η κα Κ. Μπατζελή-τέως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο κ. Γ.Κορμέντζας, Γενικός Διευθυντής της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ μαζί με δρομείς

Φωτο: Απονομή βραβείων από  κ.Γ.Κορμέντζα- Γενικό Διευθυντή GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Φωτο: Απονομή βραβείου από την κα Κ. Μπατζελή-τέως Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Φωτο: Πλατεία Ελευθερίας, Λαμία – Σημείο εκκίνησης και τερματισμού, Lamia Night Run 2018