ΠΑΣ Λαμία: Με πολλές απουσίες στο Αγρίνιο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 14:19 ΠΑΣ Λαμία: Με πολλές απουσίες στο Αγρίνιο

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μπάμπης Τεννές…

Γεμάτο ήταν αυτή τη φορά το απουσιολόγιο για τον Μπάμπη Τεννέ, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (22/4, 19:00) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

Οι τραυματίες Όμο, Βάντερσον, Καραγιάννης, ο τιμωρημένος Αναστασιάδης και φυσικά ο Αναστασόπουλος που αποτελεί επίσημα παρελθόν, δεν ταξίδευσαν στο Αγρίνιο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η Λαμία έχει μια πρώτη ευκαιρία την Κυριακή να πανηγυρίσει την παραμονή σε περίπτωση νίκης και να μη χρειαστεί να περιμένει το εντός έδρας ματς με τα Γιάννενα την επόμενη αγωνιστική.

Ο προπονητής Μπάμπης Τεννές μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου ανακοίνωσε τα παρακάτω ονόματα παικτών που απαρτίζουν την αποστολή: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Κουκόλης, Μπεν Τζεμιά, Πριντέτα, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κουτρομάνος, Αντρονίκ, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Ακόστα, Πίτι, Τσούκαλος, Φράγκος και Μπούτνικ.

Οι αδιάφοροι Αγρινιώτες θα στηριχθούν στους: Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Τσοκάνη, Ρότσα, Μαρινάκη, Μύγα, Κουσιάδη, Νταλακούρα, Βασιλούδη, Χαντάκια, Μιχάι, Μοράρ, Γιαννιώτη, Κυριακίδη και Άργκους.

Θα απουσιάσουν οι Παρράς (ίωση) και οι  Βακράκος, Ιταμπέλ, Μπεχαράνο, Ροντρίγκες.

Στο ματς του πρώτου γύρου μετά από πραγματικό θρίλερ οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 (69’ Ακόστα, 97’ Βουό – 12’ Ρόσα, 24’ Ντίας).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση