Στο 6ο Splash waterpolo οι Παίδες του Νηρέα Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 23:05 Στο 6ο Splash waterpolo οι Παίδες του Νηρέα Λαμίας

Ενόψει της προετοιμασίας τους για τη Γ’ Φάση…

Τη συμμετοχή του στη διοργάνωση  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κολυμβητήριο Λουτρακίου αλλά και στην εσωτερική πισίνα του Sport Camp, στις  28, 29, 30 Απριλίου και 1 Μαΐου, ανακοίνωσε ο Γ.Σ ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Πρόκειται για την συνέχεια των πρωτόγνωρων για τα ελληνικά δεδομένα τουρνουά, με την συμμετοχή των κορυφαίων Ελληνικών ομάδων, καθώς και σπουδαίων συμμετοχών από το εξωτερικό! Σκοπός αυτής της συμμετοχής για τη Λαμιώτικη ομάδα είναι η όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία της ομάδας παίδων, ενόψει των υποχρεώσεων της κατά την Γ φάση αγώνων της, μέσα από τους οποίους προσδοκά την πρόκριση στην τελική φάση των 10 καλύτερων ομάδων στην Ελλάδα.

Μέχρι τώρα οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι: Ερυθρός Αστέρας, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, ΝΟ Χανίων, ΑΝΟ Γλυφαδας, ΝΟ Χίου, ΝΕΠ, Άρης Θεσσαλονίκης, ΓΣ Περιστερίου, Ηλυσιακός, ΓΣ Ηλιούπολης, Σκαθάρια Μεταμόρφωσης, ΡΟΗ, Νηρέας Γέρακα, Νηρέας Λαμίας, Νίκη Βόλου, Καστέλλα, Νηρέας Χαλανδρίου, Πλιτς Πλάτς. «Ευχόμαστε στους αθλητές και τον προπονητή τους Μπουλαλά Ιωάννη κάθε επιτυχία…».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση