Διακρίσεις για την Αρετή Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 09:21 Διακρίσεις για την Αρετή Λαμίας

Τις διακρίσεις των αθλητών και αθλητριών της στους κολυμβητικούς αγώνες που διεξήχθησαν στο Βόλο (1ο Κύπελλο ΝΟΒΑ) Παρασκευή 11,  Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Μαΐου, καθώς και στην Αθήνα στο πλαίσιο του Διεθνούς κολυμβητικού meeting ACROPOLIS, περιγράφει με δελτίο τύπου η Αρετή Λαμίας.

Συνολικά πήραν μέρος 20 αθλητές με σημαντικές διακρίσεις και συγκεκριμένα: οι 9 αθλητές της αγωνιστικής και οι 11 της προαγωνιστικής ομάδας κατέκτησαν συνολικά 17 μετάλλια (3 χρυσά, 8 ασημένια, 6 χάλκινα) ΚΥΠΕΛΛΟ Ν.Ο.Β.Α. Ακόμη, η αθλήτρια της ομάδας Ρουμπίνη Παπανάγνου κατέκτησε την 9η θέση στα 100μ Πεταλούδα Γυναικών και 50μ  Πεταλούδα Γυναικών, χάνοντας για λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου την πρόκριση στους τελικούς των αγωνισμάτων.

Σύμφωνα με το προπονητικό τιμ της Αρετής, «η διπλή συμμετοχή της Aρετής στα δύο κολυμβητικά meeting αποτέλεσε δυνατό τεστ για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που ακολουθούν, τόσο για τους αθλητές της αγωνιστικής όσο και της προαγωνιστικής ομάδας» και προσθέτουν: «Εξωαγωνιστικά, δεν μπορούμε να μην τονίσουμε τη σημασία που έχει για την πόλη μας η συνεπής παρουσία της Αρετής σε όλους σχεδόν τους μεγάλους κολυμβητικούς αγώνες που πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση και οι διακρίσεις των αθλητών της. Δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιος γονιός αθλητή για να καταλάβει ότι εκεί στην Αρετή η δουλειά που γίνεται είναι σοβαρή. Και αυτό φαίνεται και στα βάθρα, αλλά και- το σημαντικότερο- κάτω από αυτά, εκεί που χτίζεται το αθλητικό ήθος».  

Προσαρμοσμένη αναζήτηση