ΠΑΣ Λαμία: Ασίγκμπα τέλος οριστικό!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 11:57 ΠΑΣ Λαμία: Ασίγκμπα τέλος οριστικό!

Με μια ανακοίνωση λιτή που έδειχνε όμως να συμπυκνώνει τόνους οργής, η επίσημη ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, ανακοίνωσε την οριστική λύση της συνεργασίας με τον Γκανέζο αμυντικό Μαρκ Ασίγκμπα.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ενημερώνει ότι αποσύρει κάθε ενδιαφέρον για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Mark Asigba», έλεγε το ενημερωτικό και άρχισαν οι ερωτήσεις πως και γιατί φτάσαμε σε αυτή την εξέλιξη, όταν την Τετάρτη ο Μαρκ είχε δώσει τα χέρια με τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου για να συνεχίσει για δύο χρόνια στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Ο Ασίγκμπα, μαζί με τον αρχηγό Ανέστη Αναστασιάδη βρέθηκαν την Τετάρτη σε εκδήλωση στην Άμφισσα και η συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο αποκάλυψε την ταύτιση απόψεων για να συνεχίσει ο Γκανέζος στη Λαμία.

Την Πέμπτη όμως ο παίκτης άρχισε να λέει άλλα κι ότι πρέπει να δουν κάποιες λεπτομέρειες, ενώ ακούστηκε ότι υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Κάπου εκεί έκλεισε το τηλέφωνο επικοινωνίας με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ Λαμία, που του ανακοίνωσε ότι «τελείωσε για τη Λαμία». Ενημερώθηκε άμεσα ο Διευθύνων Σύμβουλος που προχώρησε και στην ανακοίνωση που διαβάσατε.

Αν και ο 28χρονος ήταν εξαιρετικός τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά τη σεζόν που πέρασε, φάνηκε να μη γνωρίζει το βασικό κώδικα επικοινωνίας που υπάρχει στην Ελλάδα και ειδικά με ανθρώπους σαν τον μεγαλομέτοχο που πάνω από όλα έχει το λόγο και όχι τα χαρτιά.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Ασίγκμπα ήταν ο 2ος σε συμμετοχές σε λεπτά και αγώνες, παίκτης των «κυανόλευκων» στο πρωτάθλημα, έχοντας στο ενεργητικό του και έξι συμμετοχές στο Κύπελλο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση