Μένει ο Ασίγκμπα που φεύγει!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Μαΐου 2018 17:39 Μένει ο Ασίγκμπα που φεύγει!

Εδώ είναι Λαμία…

Μια ανακοίνωση που ήρθε να ξανά – αλλάξει το σκηνικό γύρω από την παραμονή του Μαρκ Ασίγκμπα στην Λαμία, δημοσίευσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, κατανοώντας την μεταμέλεια αλλά και την έντονη επιθυμία του ποδοσφαιριστή Mark Asigba να παραμείνει στην ομάδα μας και ύστερα από εκ νέου συνάντησή του με τον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον εν λόγω παίκτη, για τα επόμενα δύο χρόνια. Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση που αλλάζει άρδην το σκηνικό και τα συναισθήματα που περιέγραφε η προηγούμενη ανακοίνωση, όπου ενημέρωνε το φίλαθλο κόσμο ότι ο Γκανέζος είχε τελειώσει οριστικά από το Λαμιώτικο ρόστερ.

Όπως είχαμε αποκαλύψει στην προηγούμενη ανάρτηση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανουργιάς Παπαϊωάννου είχε εξοργιστεί από την στάση του ποδοσφαιριστή με τον οποίο είχε δώσει τα χέρια μία ημέρα νωρίτερα.

Φαίνεται όμως ότι ο Ασίγκμπα κατάλαβε ότι εδώ είναι Λαμία και πέρα από ότι υπαγορεύει το προσωπικό του συμφέρον, υπάρχουν δεσμεύσεις προφορικές και ηθικές που υπηρετούνται και εκτιμούνται αναλόγως.

Πιστεύουμε πάντως ότι η συγκεκριμένη κατάληξη είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση