ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018: Ο Lukyanuk στην αντεπίθεση!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 21:55 ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018: Ο Lukyanuk στην αντεπίθεση!

Ο Alexey Lukyanuk ξεπέρασε πολύ γρήγορα την ατυχία του νωρίτερα στην Υπερειδική Διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018, με μια εντυπωσιακή επίδοση στη μεγαλύτερη Ειδική του αγώνα, τη Θήβα των 30,53 χλμ.

O Ρώσος επικεφαλής του πρωταθλήματος ήταν 44,5 δευτ. ταχύτερος του Eyvind Brynildsen και πήρε την πρωτοπορία της γενικής κατάταξης με διαφορά 33,5 δευτ. από τον Νορβηγό. Τρίτος στην ΕΔ και στη γενική θα διανυκτερεύσει ο νεαρός Φινλανδός Juuso Nordgren, μετά την πρώτη αγωνιστική ημέρα της καριέρας του στο ERC.

Στην Ειδική της Θήβας, τη μεγαλύτερη του αγώνα (μήκους 30,53 χλμ.), υπήρξαν δύο εγκαταλείψεις για τον αγώνα του ERC: του Lukasz Habaj από έξοδο -χωρίς σοβαρές συνέπειες- στο 18ο χλμ., καθώς και των Βασίλη και Παναγιώτη Δρυμούση εξαιτίας μηχανικής βλάβης. Επίσης, με μια σύντομη έξοδο από το δρόμο ο Paulo Nobre προκάλεσε ζημιά στο εμπρός μέρος του Skoda Fabia R5, με αποτέλεσμα να χάσει πάνω από 2,5 λεπτά.

Στο μεταξύ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ επικεφαλής της γενικής κατάταξης πέρασαν οι Γιώργος Κεχαγιάς και Βασίλης Μπασιούκας, που ήταν στη Θήβα 9,8 δευτ. ταχύτεροι από τους Μπαντούνα-Σούκουλη.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση