Κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία για δυναμικό ξεκίνημα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 09:23 Κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία για δυναμικό ξεκίνημα

Με αφορμή την σημερινή «πρώτη» του ΠΑΣ Λαμία (19:00’ ΔΑΚ Λαμίας), ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φίλους της ομάδας για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα, συνεχίζοντας την αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League.

Η ανακοίνωση που υπογράφουν ο Πρόεδρος Παναγιώτης Φώσκολος και ο Γ. Γραμματέας Ευθύμιος Τσούκαλος, αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Η 1η παρουσία της ομάδας μας στo πρωτάθλημα της Superleague ήταν ομολογουμένως επιτυχημένη. Επιτυχία  που έγκειται στο ότι αν και νεοφώτιστη, εμφάνισε αξιόμαχο σύνολο, αγωνίστηκε καθαρά και με το κεφάλι ψηλά, τήρησε το fair play, απέσπασε τα εύσημα για τη φιλοξενία που προσέφερε στην έδρα της και εξέπληξε ευχάριστα όπου κι αν έπαιξε.

Με τον τρόπο αυτό δίκαια  κέρδισε τον σεβασμό φιλάθλων και αντιπάλων,  όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε παρακολουθώντας  την παντού από κοντά.

Η παρουσία και παραμονή στην μεγάλη κατηγορία πιστώνεται στο πείσμα και τη μεθοδικότητα του Π. Παπαϊωάννου, του Γ. Ποντίκα και της υπόλοιπης Διοίκησης,  στο εργατικό και έμπειρο προπονητικό τιμ και στο ομαδικό - αγωνιστικό πνεύμα των παικτών.

Μπροστά μας τώρα  βρίσκεται μια νέα πρόκληση αφού το νέο πρωτάθλημα προβλέπεται ακόμα πιο ανταγωνιστικό και η καλή πορεία της "ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964" απαιτεί πιο ισχυρή παρουσία των φιλάθλων και πιο μαζική ενίσχυση με προμήθεια καρτών διαρκείας και εισιτηρίων.

Ξεκινώντας από την "πρώτη" της ομάδας μας στις 4 Ιουλίου και για όλη τη σεζόν 2018-2019,  ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ,  Ερασιτέχνης και Φίλαθλοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας ώστε να καθιερωθούμε στη μεγάλη κατηγορία συνεχίζοντας με όνειρα τη λαμπρή ιστορία του Συλλόγου.

Γι αυτό πρέπει να... "ΠΑΣ Λαμία" Ξανά  !!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση