Λαμία: Ξεκινά το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Juniors

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 11:04 Λαμία: Ξεκινά το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Juniors

Στο Φθιωτικό Όμιλο Αντισφαίρισης ανατέθηκε από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και την Ε΄ Περιφερειακή Ένωση, η διοργάνωση και διεξαγωγή του 3ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ JUNIORS.

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση στις κατηγορίες: 14 & 16/αγόρια & κορίτσια, μονά και διπλά, που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 19 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 22 Ιουλίου στη Λαμία.

«Η παραπάνω ανάθεση αποτελεί μια ακόμα σημαντική επιτυχία για τον Όμιλό μας, διότι με αυτή, η ΕΦΟΑ αναγνωρίζει έμπρακτα ότι ο ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ έχει πλέον πλήρη επάρκεια σε υποδομές και εγκαταστάσεις, αλλά και την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για να διεκπεραιώνει τόσο μεγάλου επιπέδου τουρνουά», αναφέρει ο ΦΟΑ που χαρακτηρίζει τη διοργάνωση τιμή για την πόλη και «τονωτική ένεση»  για την τοπική οικονομία, καθώς για το επόμενο τετραήμερο, θα προσέλθουν περισσότερα από 200 άτομα (αθλητές, γονείς, συνοδοί και προπονητές).

Τέλος ευχαριστούν ιδιαίτερα: «Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και τον πρόεδρο κύριο Σπύρο Ζανιά, που για μια ακόμα φορά ‘’τόλμησαν’’ να εμπιστευτούν στον Όμιλό μας μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Το Δήμο Λαμιέων και ατομικά το Δήμαρχο κο Νίκο Σταυρογιάννη και τους Αντιδημάρχους κους Γιώργο Λάμπρου και Στέλιο Καραγιάννη για την ουσιαστική συνδρομή τους στον εξωραϊσμό των εγκαταστάσεων.

Την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ατομικά τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κο Ευθύμιο Καραϊσκο για την κάλυψη μέρους των δαπανών προετοιμασίας και διεξαγωγής του τουρνουά».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση