ΓΣ Λαμία - ΑΟΛ την Κυριακή στο Χαλκιοπούλειο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 14:01 ΓΣ Λαμία - ΑΟΛ την Κυριακή στο Χαλκιοπούλειο
Την Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα στο Χαλκιοπούλειο ορίστηκε να διεξαχθεί το κρίσιμο Λαμιώτικο ντέρμπι μεταξύ ΓΣ Λαμία και ΑΟΛ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος volley γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ.
 
Πρόκειται για μια αγωνιστική, στην οποία η κλήρωση έφερε αντιμέτωπους «παλιούς γνωστούς», καθώς η 2η ομάδα κάθε ομίλου της προηγούμενης φάσης αντιμετωπίζει ως γηπεδούχος την αντίστοιχη 1η.
 
Ο  πρωτοπόρος της βαθμολογίας των μπαράζ, ΑΟ Λαμίας θέλει να κατακτήσει τη νίκη και να βρεθεί μια ανάσα από την άνοδο, ενώ στην περίπτωση που τα φαβορί επικρατήσουν και στους άλλους αγώνες (ΣΠΑΚ επί Τυρνάβου και ΓΣ Βόλου επί Ερμή Αγιάς), θα βρίσκεται στη Β΄Εθνική από την Κυριακή το βράδυ και μαθηματικά!
 
Από την άλλη πλευρά ο 4ος στη βαθμολογία ΓΣ Λαμία, που προέρχεται από την πρώτη του νίκη με 3-2 επί του Ερμή Αγιάς, παίζει στον αγώνα αυτό το τελευταίο του χαρτί, αφού σε ενδεχόμενη ήττα θα αποχαιρετήσει για φέτος το όνειρο της ανόδου.
 
Δεδομένο θεωρείται ότι το Χαλκιοπούλειο θα ζήσει μεγάλες στιγμές και οι Λαμιώτες φίλαθλοι θα δώσουν βροντερό παρόν στις εξέδρες.
 
Κυριακή 5:00μμ – ΔΑΚ Χαλκιοπούλειο.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση