Σήμερα το ματς της χρονιάς για τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - Δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 08:20 Σήμερα το ματς της χρονιάς για τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - Δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Ιστορική η σημερινή ημέρα για την ομάδα της Λαμίας, που κρατάει στα χέρια της τη συμμετοχή στα play off.

Αν ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ νικήσει σήμερα το απόγευμα τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο στόχος έχει επιτευχθεί.

Ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα των αγώνων της 25ης αγωνιστικής η Λαμία θα είναι μέσα στη τριάδα των play off, του βορείου ομίλου της Football League.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3:00΄ το απόγευμα στο γήπεδο της πόλης και άσχετα με τις καιρικές συνθήκες όλοι οι Λαμιώτες θα πρέπει να είμαστε εκεί για να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Δυστυχώς δεν μπορούν να αγωνιστουν αύριο ο τιμωρημένος Φατιόν, το ίδιο και ο Ζουλιώτης, καθώς και ο τραυματίας Αντωνόπουλος. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη.

Την αποστολή του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ για τον αγώνα απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

14 Αντωνίου Ιωάννης
27 Αναστασόπουλος Ευάγγελος
7 Βασιλόγιαννης Αντρέας
31 Γεωργίου Αθανάσιος
8 Γιαννιτσάνης Νίκος
26 Γκούρμα Μάριο
97 Camara Henri
22 Κακαράς Ηλίας
12 Kamara John
3 Κόμνος Δημήτριος
5 Κωστόπουλος Ιωάννης
24 Leandro Pinto
32 Νεόφυτος Κωνσταντίνος
9 Νικλητσιώτης Γεώργιος
23 Ντελέκος Ευάγγελος
28 Ομπράντοβιτς Νεμάνια
11 Πέρεθ Γκιγιέρμο
25 Ρεπετσάς Θανάσης
19 Σωτηράκος Ιωάννης 
91 Τσάμης Γεώργιος
46 Χαϊκάλης Γεράσιμος
77 Yenga Yannick

 

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης του Συνδέσμου Πειραιά, με βοηθούς τους Ηλία Κοτζαμανίδη του Συνδέσμου Πειραιά και τον Ευθύμιο Κουρέντα του Συνδέσμου Τρικάλων. 4ος ο Φώτης Στυλιανός του Συνδέσμου Ευβοίας.

5 ευρώ το εισιτήριο - ΔΩΡΕΑΝ μαθητές και αθλητικά σωματεία

Ο πρόεδρος Πανουργιάς Παπαϊωάννου ζητάει την στήριξη και την συμπαράσταση όλης της Φθιώτιδας και γι αυτό το λόγο η Γενική Είσοδος για το παιχνίδι ορίζεται στα 5ευρώ.

Για τα σχολεία και όλους τους μαθητές καθώς και για όλα τα αθλητικά σωματεία που επιθυμούν να παρευρεθούν η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Μ’ αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα σωματεία όλων των αθλημάτων αλλά και σ’ όλους τους ανθρώπους του Νομού να παρευρεθούν σ’ αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου και της πόλης.

Όσα αθλητικά σωματεία επιθυμούν να τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα με τους αθλητές τους πρέπει να φέρουν τα διακριτικά τους και να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου στο 22310 24207 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που θα εισέλθουν στο γήπεδο και την κερκίδα που θα καθίσουν.

"Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας" είπε το απόγευμα της Πέμπτης ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης στη Συνέντευξη Τύπου -  Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:

«Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Αιγίνιο όπου η ομάδα μετά από καιρό (θέλω να θυμίσω ότι η τελευταία εκτός έδρας νίκη ήταν στην 8η αγωνιστική με την Ζάκυνθο στις αρχές Δεκεμβρίου) πέτυχε μια ιδιαίτερη και καθοριστική νίκη, γιατί σαν ομάδα είχαμε πάθος, δύναμη, θέληση και διάθεση καλή, συν τη σωστή προσέγγιση τακτικά γι' αυτό το παιχνίδι. Ήταν ένα αποτέλεσμα που ήρθε στο πιο καθοριστικό σημείο και σε συνδυασμό με το αρνητικό αποτέλεσμα της Λάρισας κρατάμε στα χέρια μας τον στόχο που έχει θέσει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς που είναι η συμμετοχή της στα play off. Για να γίνει όμως αυτό έχουμε το τελευταίο και το πιο σημαντικό παιχνίδι του Πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο αντίπαλος παίζει για την επιβίωσή του με διαφορετικό στόχο, να μπει στα play out και από κει και πέρα να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία. Είναι μια ομάδα, που για μένα προσωπικά γιατί την έχω παρακολουθήσει, αδικείται από την βαθμολογική θέση που έχει, γιατί παίζει καλό ποδόσφαιρο, προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, έχει έμπειρους και καλούς παίκτες. Έχουμε δείξει ότι εντός έδρας είμαστε πολύ δυνατοί και έχουμε τον πρώτο λόγο αρκεί να δείξουμε το ανάλογο πάθος, τη δύναμη για προσωπικές μονομαχίες που θα πάει το παιχνίδι, πειθαρχία, καθαρό μυαλό για να βρω την κατάλληλη λύση ανά πάσα ώρα και στιγμή και φυσικά συγκέντρωση στο τακτικό πλάνο το οποίο θα ακολουθήσουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε όσο τίποτα άλλο και γι' αυτό χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου, να είναι ο 12ος παίκτης που θα δώσει ώθηση για τον στόχο. Ξέρουμε ότι το ματς είναι τηλεοπτικό και ότι μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην είναι οι κατάλληλες αλλά από ένα τέτοιο παιχνίδι δεν πρέπει να λείψει κανείς, γιατί η νίκη εξασφαλίζει την συμμετοχή στα play off, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας και είναι μεγάλη υπόθεση για τον αθλητισμό όλου του Νομού και της πόλης που αντιπροσωπεύεται από την ομάδα και είναι υπόθεση όλων.

Εύχομαι και με τη βοήθεια του Θεού όλα να πάνε καλά.

Γι αυτό το παιχνίδι που είναι και το τελευταίο θα απουσιάζει ο Φατιόν που συμπλήρωσε κάρτες, το ίδιο και ο Ζουλιώτης καθώς και ο τραυματίας Αντωνόπουλος. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεσή μας για να μπορέσουμε να ετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε και να εξασφαλίσουμε το στόχο που έχουμε θέσει.»

Σε ερώτηση για το πως θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι δήλωσε:
«Η Καλαμαριά είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει, δεν παίζει άναρχα, προσπαθεί να χτίσει, έρχεται για δύο αποτελέσματα γιατί το ματς κλειδί γι' αυτούς είναι το επόμενο με τον Αγροτικό Αστέρα, επομένως θέλει από μας υπομονή και επιμονή χωρίς να χαλάσουμε τις ισορροπίες, γιατί η ομάδα μου έχει ποιότητα και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και αν υπάρχει το μηδέν στην άμυνα, εύκολα ή δύσκολα θα δημιουργήσουμε φάσεις για να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση