ΠΑΣ Λαμία: Πρωτομηνιά με φιλικό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 11:52 ΠΑΣ Λαμία: Πρωτομηνιά με φιλικό

Τον πάντα υπολογίσιμο Πανιώνιο αντιμετωπίζει στις 19:00’ στο ΔΑΚΛ η ομάδα του Τεννέ.

Το 3ο κατά σειρά φιλικό, δίνει σήμερα (1/8) ο ΠΑΣ Λαμία, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης. Αντίπαλος ο Πανιώνιος σε ένα ματς που ξεκινά στις 19:00’.

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία να επιβεβαιώνουν για ένα καινούριο, πιο δημιουργικό σχήμα από τον Μπάμπη Τεννέ, το τεστ με τους «κυανέρυθρους» θα αποτελέσει μια πρώτης τάξης δοκιμή ετοιμότητας. Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη για το οποιοδήποτε συμπέρασμα, εντούτοις άνθρωποι που δεν έχουν χάσει παιχνίδι της Λαμίας στην εποχή Τεννέ, κάνουν λόγο για ομάδα με προσωπικότητα.

Αν και το θέμα των τηλεοπτικών και γενικότερα το οικονομικό φαντάζει αξεπέραστο για την ποιοτική αναβάθμιση της Super League, οι «κυανόλευκοι» έχουν στοιχεία που μπορούν να την κάνουν αναπόσπαστο στοιχείο της και με τα νέα δεδομένα. Σε αυτό κρίσιμο ρόλο παίζει και η αγάπη του κόσμου για την ομάδα που πρέπει να αποτυπωθεί και στην κίνηση των διαρκείας και εν γένει των εισιτηρίων.

Και για το σημερινό φιλικό η τιμή είναι στα 5 ευρώ, ενώ για τα παιδιά που είναι γεννημένα μέχρι και το 2005 η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ θα είναι ανοιχτά από τις 5:00μ.μ. και η είσοδος θα πραγματοποιείται μόνο από την κεντρική θύρα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση