Φιλική αποστολή εκτός έδρας για ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 13:00 Φιλική αποστολή εκτός έδρας για ΠΑΣ Λαμία

Στις 18:30 με το Λεβαδειακό – Παρών και ο Γάλλος μέσος Ταπόκο.

Τέταρτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τον ΠΑΣ Λαμία το απόγευμα του Σαββάτου (4/8 18:30) στη Λιβαδειά με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μέχρι τώρα έχει δείξει ένα αξιόλογο σύνολο, με σαφώς περισσότερες λύσεις σε θέσεις που πέρυσι χώλαινε εξόφθαλμα. Ο εμπλουτισμός του υλικού, σε συνδυασμό με την εμπειρία που αποκτήθηκε πέρυσι σχετικά με τις έδρες και τις ομάδες, δημιουργούν ένα αισιόδοξο κλίμα, παρά το θολό τοπίο που υπάρχει γενικότερα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Στη Λιβαδειά αναμένεται να βρεθούν κι αρκετοί Λαμιώτες φίλαθλοι που αγωνιούν για το νέο πρόσωπο που θα επιδείξει η αγαπημένη τους ομάδα και ίσως έχουν την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενο και το Γάλλο μέσο Κέβιν Ταπόκο, ο οποίος προπονείται με το σύλλογο μετά το «διαζύγιο» του με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Προς το παρόν η «κυανόλευκη» ΠΑΕ δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση για απόκτηση παίκτη μετά και τις υπογραφές που έπεσαν με τον 28χρονο Αργεντινό Φακούντο Μπερτόγιο.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Τεννέ στις 8 Αυγούστου με το ΝΠΣ Βόλου στο ΔΑΚΛ, ενώ το άλλο Σάββατο (11/8) θα δοθεί η «ρεβάνς» με τον Λεβαδειακό επίσης στο ΔΑΚΛ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση