ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Έχασε την ιστορική νίκη μέσα από τα χέρια του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 17:40 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Έχασε την ιστορική νίκη μέσα από τα χέρια του

"Φωτιά" στη Football League.

Η τρίτη θέση των πλέι οφ έμεινε... ανοιχτή για την τελευταία 26η αγωνιστική, καθώς η ισοπαλία της Λαμίας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς έβαλε στο κόλπο τη Λάρισα, που παίζει εκτός έδρας με τον Ηρακλή στην τελευταία αγωνιστική, ενώ η Λαμία έχει ρεπό.

Πάτησε και την Καλαμαριά, αλλά δεν πήρε τη νίκη που κρατούσε μέχρι το 86΄ - Έχασε τεράστιες ευκαιρίες - Τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Σαφώς ανώτερη η ομάδα της Λαμίας, "χόρεψε" τον Απόλλωνα Καλαμαριάς υπό βροχή μέσα στο ΔΑΚ, ωστόσο αν και κρατούσε τη μεγάλη νίκη στα χεριά της, ισοφαρίστηκε στο 86΄ με πλασέ του Figueroa μέσα από την περιοχή.

Νωρίτερα, στο 70ο λεπτό ο Henri Camara είχε ανοίξει το σκορ με ένα γκολ ποίημα, εκτελώντας τον Βρονταρά με γυριστό σουτ μεσα από την περιοχή.

Δυστυχώς όμως, αν και στο τελευταίο πεντάλεπτο είχε δυο τεράστιες ευκαιρίες δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και έτσι θα περιμένουμε το αποτέλεσμα του αγώνα Ηρακλής - Λάρισα για να μάθουμε αν η Λαμία θα συμμετέχει στην τριάδα των play off του βορείου ομίλου της Football League.

Τώρα περιμένει...

Έτσι λοιπόν η τρίτη θέση των πλέι οφ έμεινε... ανοιχτή για την τελευταία αγωνιστική, καθώς η ισοπαλία της Λαμίας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς έβαλε στο κόλπο τη Λάρισα - τριπλή ισοβαθμία για τα πλέι άουτ

Η Λαμία έμεινε στο 1-1 με τους Πόντιους και επειδή έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική, ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα του Ηρακλή. Η Λάρισα επικράτησε 2-0 της Ζακύνθου και την τελευταία αγωνιστική χρειάζεται νίκη επί του Γηραιού στο Καυτανζόγλειο για να μπει στα πλέι οφ.

Ο Ηρακλής από την πλευρά του απέσπασε ισοπαλία 1-1 στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 2-1 στις Σέρρες του Εθνικού. Ο Πιερικός επιβλήθηκε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ ο Τύρναβος γνώρισε την ήττα στην Άμφισσα από τον αδιάφορο Φωκικό με 4-1.

Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί το ποιες ομάδες θα μπουν στα πλέι άουτ, καθώς ο Τύρναβος υποδέχεται τον Εθνικό Σερρών και ο Απόλλωνας Καλαμαριάς αντιμετωπίζει τον Αγροτικό Αστέρα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση