ΠΑΣ Λαμία: Αλλάζει ώρα το φιλικό με Βόλο - Συμφωνία με Βασιλειάδη και ΕΡΤ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Αυγούστου 2018 18:07 ΠΑΣ Λαμία: Αλλάζει ώρα το φιλικό με Βόλο - Συμφωνία με Βασιλειάδη και ΕΡΤ

Τηλεοπτική στέγη στην κρατική τηλεόραση για τις μέχρι πρότινος «άστεγες» ομάδες.

Νωρίτερα στις 6 αντί στις 7:30 μμ θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλος, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

Πρόκειται για το 5ο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι των «κυανολεύκων» και το τρίτο που θα δώσουν στο ΔΑΚΛ.

Οι αντίπαλοι τους αυτή τη φορά προέρχονται από τη Football League είναι νεοφώτιστοι και μέχρι στιγμής μετρούν 12-0 σε δύο φιλικά με αδύναμους αντιπάλους από ερασιτεχνικά πρωταθλήματα (Μαγνησιακό και Θησέα Αγριάς).

Από την άλλη η ομάδα του Τεννέ μέχρι στιγμής μετρά μία νίκη (1-0 με ΑΕΛ) και τρεις ισοπαλίες, η δύο από αυτές μάλιστα «λευκές» (Πανιώνιος και Λεβαδειακός και 2-2 με ΠΑΣ Γιάννινα στο ξεκίνημα). Πάντως η Λαμία έχει δείξει άλλο πρόσωπο στη δημιουργία παιχνιδιού και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει πολύ και η περσινή εμπειρία για ακόμη καλύτερη πορεία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ευχάριστα είναι και τα νέα από το μέτωπο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η πρόταση Βασιλειάδη με τηλεοπτική στέγη στην ΕΡΤ για τις εφτά ΠΑΕ, που μέχρι τώρα δεν είχαν τηλεοπτικό συμβόλαιο, έγινε δεκτή και απομένει η υπογραφή του προσυμφώνου κάτι που επιβεβαιώνει ότι θα γίνει κλήρωση πρωταθλήματος την Πέμπτη.

Μετά το προσύμφωνο με την ΕΡΤ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Άρης, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων και Λαμία, θα συνυπογράψουν και την προκήρυξη του πρωταθλήματος 2018-2019. Το συμβόλαιο θα είναι για 1+1+3 χρόνια, ανάλογα και με τις εξελίξεις που θα προκύψουν στο ζήτημα της αναδιάρθρωσης και της ενδεχόμενης παρουσίας 12 ομάδων στη Σούπερ Λίγκα από την σεζόν 2020-21.

Το συνολικό ποσό είναι 18 εκατομμύρια και δεν ανακοινώθηκε αναλυτικά τι θ αεισπράξει η κάθε μία από τις παραπάνω ΠΑΕ αφού τίθεται θέμα εμπορικότητας και το μέγεθος του περσινού συμβολαίου με τη ΝΟΒΑ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση