Ιπτάμενο αυτοκίνητο σκορπά το θάνατο σε αγώνα Ράλι - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 22:15 Ιπτάμενο αυτοκίνητο σκορπά το θάνατο σε αγώνα Ράλι - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα αγωνιστικό Nissan GT-R Nismo ενεπλάκη σε ένα τρομαχτικό δυστύχημα στον αγώνα αντοχής VLN στην πίστα του Nürburgring.

Το Nissan GT-R Nismo με το Νο23 και οδηγό τον Jann Mardenborough έφτασε κυριολεκτικά ιπτάμενο και έκανε ανάποδη τούμπα στη στροφή Flugplatz. Το αυτοκίνητο στη συνέχεια έπεσε στο χώρο των θεατών, σκοτώνοντας έναν και τραυματίζοντας τέσσερις από αυτούς. Ο Οδηγός σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται ότι δεν έχει τραυματιστεί.

Ο αγώνας διεκόπη και σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν θα συνεχιστεί.

Η διοργανώτρια αρχή έδωσε στη δημοσιότητα το ακόλουθη δήλωση: «Ο εναρκτήριος γύρος του VLN Endurance Championship στο Nürburgring αμαυρώθηκε από ένα δυστύχημα το Σάββατο κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρός αριθμός θεατών. Ένας από αυτούς σκοτώθηκε, παρά την άμεση επέμβαση του πληρώματος διάσωσης και τη διακομιδή του στο ιατρικό κέντρο της πίστας.

Ο αγώνας διεκόπη για να δοθεί άμεση πρόσβαση στο προσωπικό άμεσης επέμβασης και δεν θα ξαναρχίσει. Το δυστύχημα συνέβη στη Flugplatz, όταν ένας από τους αγωνιζόμενους εξετράπη για απροσδιόριστους λόγους από την πίστα, τερματίζοντας την πορεία του πίσω από τα προστατευτικά συρματοπλέγματα.

Η VLV και οι οργανωτές είναι βαθύτατα λυπημένοι για το δυστύχημα και οι σκέψη τους είναι με τις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων».

drive.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση