Έχασε ο Γυμναστικός από τον Άρη με 2-3 σετ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 00:01 Έχασε ο Γυμναστικός από τον Άρη με 2-3 σετ

Την ήττα με 3-2 σετ από τον Άρη γνώρισε ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαμία, στο "Χαλκιοπούλειο" το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ.

Έτσι οι Ρουμελιώτες πήραν ένα βαθμό στην προσπάθειά τους να πραγματοποιήσουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των play out του πρωταθλήματος, φτάνοντας τους 15 και μείωσαν στον ένα βαθμό τη διαφορά τους από τη 10η της βαθμολογίας, ΜΕΝΤ, η οποία ηττήθηκε με 3-0 από την Ορεστιάδα στη θρακική πόλη.

Πλέον μένει μία ακόμη αγωνιστική για το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με την ομάδα του Θανάση Κατσιγιάννη, να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Ρέντη την επόμενη εβδομάδα.

Κατσιγιάννης: «Πιθανά τα νοκ άουτ»

«Δεν πιέσαμε στο σερβίς, ο Άρης είχε καλή υποδοχή και εκεί έγινε η διαφορά. Κάναμε πολλά λάθη στα κρίσιμα σημεία του 1ου και του 5ου σετ, δηλαδή, εκεί που έπρεπε να τελειώσουμε τον αγώνα. Ενδεχομένως να σημαίνει πολλά αυτή η ήττα και για μας και για τις άλλες ομάδες. Ο Άρης απέκτησε πλεονέκτημα για να αποφύγει τα πλέι άουτ. Εμείς έχουμε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και η ΜΕΝΤ την Κηφισιά. Πολύ πιθανό να οδηγηθούμε μεταξύ μας σε νοκ άουτ αγώνες και εκεί να κριθούν όλα».

volleynews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση