Ενισχύουν το «Λύρειο Ίδρυμα» οι αστυνομικοί μας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 08:45 Ενισχύουν το «Λύρειο Ίδρυμα» οι αστυνομικοί μας

Με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων συγκεντρώνονται χρήματα για την ενίσχυση του «Λύρειου Ιδρύματος» που φιλοξενούσε μέχρι τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική δεκάδες ορφανά.

Στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας ανταποκρίθηκε άμεσα και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας που από τα αποθεματικά της, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν χωρίς να το έχουν προϋπολογίσει στα έξοδά τους τα μέλη της, προχωρά στην ενίσχυση του ιδρύματος.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΑΣΥΦ:

«Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν πρωτοβουλίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων μας προτάθηκε με το υπ’αρίθμ.: 502/8/75 από 02-08-2018 έγγραφό της, να συμμετάσχουμε μέσω έκτακτης εισφοράς 5 ευρώ από κάθε μέλος μας, για την αποκατάσταση της λειτουργίας του ορφανοτροφείου «Λύρειο Ίδρυμα», που φιλοξενούσε 45 ορφανά παιδιά στο Μάτι Αττικής και το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, συνεδριάζοντας την 07/08/2018, αφού πρώτα χαιρέτησε τη νέα αυτή πρωτοβουλία, αποφάσισε ομόφωνα να συμβάλλει σ’αυτή, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πληγέντες της καταστροφικής πυρκαγιάς, προσφέροντας το εν λόγω ποσό που αντιστοιχεί στην έκτακτη κράτηση κάθε μέλους μας ( 472 μέλη * 5 ευρώ έκαστος = 2.360 ευρώ ) από το αποθεματικό του Ταμείου του.

Με τον τρόπο αυτό ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας μας, χωρίς όμως να επιβαρύνουμε στο ελάχιστο τον ατομικό ή οικογενειακό προϋπολογισμό των μελών μας σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή.

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας».

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο Πρόεδρος Νικόλαος Τριανταφύλλης και ο Γενικός Γραμματέας Ευάγγελος Δέδες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση