Εγκρίθηκαν οι δύο θέσεις Καρδιολόγων για το Αιμοδυναμικό του ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 10:23 Εγκρίθηκαν οι δύο θέσεις Καρδιολόγων για το Αιμοδυναμικό του ΓΝ Λαμίας

Το «πράσινο φως» για την προκήρυξη 107 ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της χώρας, καθώς και έξι (6) ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. του Ε.Κ.Α.Β, έδωσε το Υπουργείο Υγείας, εξετάζοντας τα αιτήματα των ΥΠΕ και της Κεντρικής Υπηρεσίας του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

Για την 5η ΥΠΕ οι θέσεις είναι 11 και μέσα σε αυτές οι δύο (2) Καρδιολόγοι για το Νοσοκομείο Λαμίας που θα στηρίξουν τη δημιουργία Αιμοδυναμικού Τμήματος.

Στον παρακάτω πίνακα δείτε όλες τις θέσεις για την 5η ΥΠΕ:

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 03/09/2018 ώρα 12μ.μ και λήγει στις 21/09/2018 ώρα 23:59.

Οι αποφάσεις προκήρυξης των Νοσοκομείων και των Δ.Υ.Πε. για όλες τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το αργότερο μέχρι και την 22/08/2018.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση