Έκτακτο δελτίο! Ισχυρές βροχές και καταιγίδες τον Δεκαπενταύγουστο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 10:44 Έκτακτο δελτίο! Ισχυρές βροχές και καταιγίδες τον Δεκαπενταύγουστο

Ποιες περιοχές θα επηρεστούν…

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) εκδόθηκε το πρωί της Τρίτης 14 Αυγούστου 2018 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), το οποίο περιλαμβάνει πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού για τον Δεκαπενταύγουστο κυρίως στις βορειοδυτικές περιοχές της χώρας, με κατά περιόδους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Η Κεντρική Ελλάδα δε φαίνεται ότι θα επηρεαστεί σημαντικά από αυτό το «χαμηλό», ωστόσο όσοι ταξιδέψετε θα πρέπει να γνωρίζετε που και πότε θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα.

Ειδικότερα:

1. Αύριο Τετάρτη (15-08-18)

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιερία), η Θεσσαλία (δυτική και βόρεια) και ορεινές-ημιορεινες περιοχές της Δυτικής Στερεάς.

2. Την Πέμπτη (16-08-18)

Κατά διαστήματα μέχρι το βραδύ και κυρίως το μεσημέρι-απογευμα η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία και η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιερία). Μέχρι το απόγευμα πιθανόν το Βόρειο Ιόνιο. Το μεσημέρι-απογευμα πιθανόν η Δυτική Στερεά, η Κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία, η Δυτική και Βόρεια Πελοπόννησος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση