Ψάχνουν τις λεπτομέρειες στη ληστεία του γνωστού επιχειρηματία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 11:54 Ψάχνουν τις λεπτομέρειες στη ληστεία του γνωστού επιχειρηματία

Φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο που έκλεψαν οι δράστες από το θύμα τους…

Η ληστεία που αποκαλύφθηκε σε οικία επιχειρηματία  έχει γίνει θέμα συζήτησης στην κοινωνία του Αμπελώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι τρεις άγνωστοι κουκουλοφόροι , κρατώντας όπλα στα χέρια τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/8), απείλησαν την οικογένεια του επιχειρηματία και τον ίδιο και κατάφεραν να αποσπάσουν σημαντικό χρηματικό ποσό, όπως και χρυσαφικά. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, παίρνοντας το αυτοκίνητο του.

Οι συζητήσεις επικεντρώνονται γύρω από το σημαντικό ποσό που απέσπασαν οι καλά … διαβασμένοι δράστες τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πηγές της αστυνομίας λένε ότι «το ύψος του ποσού που εκλάπη είναι ακόμη υπό διερεύνηση».

Τι εξετάζει η αστυνομία

Η μεθοδολογία των δραστών -που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- ήταν αλλοδαποί εξετάζεται από την αστυνομία. Μάλιστα οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι δράστες μεθοδικά παρακολουθούσαν τις κινήσεις της οικογένειας και τον επιχειρηματία καθώς φαίνεται να γνώριζαν αρκετά πράγματα.

Έτσι τα ξημερώματα της Δευτέρας οι δράστες έφτασαν στο σπίτι. Τρεις από αυτούς εισέβαλαν ενώ κοιμόταν η οικογένεια και αφού τους απείλησαν με όπλα χωρίς να τους ασκήσουν σωματική βία, τους ζήτησαν -σε «σπαστά» ελληνικά- ότι χρήματα και χρυσαφικά είχαν στο σπίτι. Στη συνέχεια πήραν τα κλειδιά και το αυτοκίνητο του επιχειρηματία και εξαφανίστηκαν. Η Αστυνομία εξετάζει με τι όχημα οι ληστές έφτασαν στο σπίτι.

Αναζητούν το μοιραίο λάθος

Οι δράστες φαίνεται ότι είχαν έτοιμο και καλά οργανωμένο σχέδιο διαφυγής καθώς τα μπλόκα που στήθηκαν δεν έφεραν κάποια αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Οι Αρχές εξετάζουν προσεκτικά το αυτοκίνητο του επιχειρηματία που παράτησαν οι δράστες σε αγροτική περιοχή. Αναζητούν τυχόν γενετικό υλικό ή ακόμη και αποτυπώματα που ενδέχεται να άφησαν οι ληστές κατά την διαφυγή τους.

Πηγή: larissanet.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση