Λαμία: Βρέθηκε νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι - Τι λέει το ρεπορτάζ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 09:40 Λαμία: Βρέθηκε νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι - Τι λέει το ρεπορτάζ

Μαζί στη ζωή και στο θάνατο...

Θρίλερ το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου σε σπίτι κοντά στο κέντρο της πόλης, όπου ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι δύο ηλικιωμένοι που διέμεναν σε σπίτι στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Βύρωνος, κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή, βρέθηκε νεκρό από συγγενικό του πρόσωπο που είχε ανησυχήσει και μετέβη στο σημείο.

Σύμφωνα με τους οικείους τους, ο 91χρονος συνταξιούχος δάσκαλος Γεώργιος Ρούσκας και η 87χρονη σύζυγός του Ασπασία, είχαν να δώσουν σημεία ζωής σχεδόν δύο ημέρες. Το βράδυ της Τετάρτης, ένας εξ αυτών (ο αδερφός της γιαγιάς) ενημέρωσε την αστυνομία και άνοιξαν το σπίτι όπου και βρήκαν τα άψυχα κορμιά τους.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία αρχικά φαίνεται να έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, αφού δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης, το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο και μέσα βρέθηκαν χρήματα σε σημείο που εύκολα κάποιος δράστης θα είχε βρει για να τα πάρει.

Ωστόσο παραμένει μυστήριο πως πέθαναν και οι δυο μαζί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι και η γυναίκα πεσμένη κοντά στην πόρτα.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του Α.Τ. Λαμίας και της Ασφάλειας, που ερευνούν την υπόθεση, ενώ απαντήσεις για τα αίτια θανάτου θα δώσει η ιατροδικαστική έκθεση που θα γίνει, αφου παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση