Σκότωσε τη γυναίκα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 09:28 Σκότωσε τη γυναίκα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείου του Βόλου, ο 80χρονος συζυγοκτόνος από τη Νέα Δημητριάδα. - Ο συζυγοκτόνος επιμένει ότι ήθελε να τη λυτρώσει!...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ηλικιωμένος σκότωσε τη γυναίκα του 73 χρόνων στον ύπνο της, φράζοντάς της την μύτη και το στόμα με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Στη συνέχεια ο ίδιος πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών για να αυτοκτονήσει, ωστόσο η επέμβαση των γιατρών πρόλαβε να τον κρατήσει στη ζωή και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Μόλις μάλιστα οι γιατροί δώσουν το «πράσινο φως» θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να καταθέσει.

Το χρονικό της τραγωδίας ξεκίνησε στις 7 το πρωί του Δεκαπενταύγουστου όταν ο δράστης φέρεται να επικοινώνησε με τον αδερφό της συζύγου του, που διαμένει στη Σουηδία και βρίσκεται για διακοπές στον Βόλο.. Τον ενημέρωσε πως η αδερφή του έχει πεθάνει κι εκείνος έχει πάρει χάπια για να αυτοκτονήσει.

Όταν εκείνος έφτασε στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού στη Νέα Δημητριάδα, αντίκρισε νεκρή την αδερφή του στο κρεβάτι. Ο 82χρονος απουσίαζε από το σπίτι. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου μετέβησαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν ότι η 73χρονη ήταν νεκρή, ενώ ο 80χρονος είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση